Sziasztok, Már több mint 6 éve használom ezt remek kis oprendszert, úgy gondoltam, hogy már itt volna az ideje, ha én is regisztrálnék. A forum ezalatt a 6 év alatt jó kis segítség volt a linux megismerésében. Az Ubuntut 6 éve telepítettem először számítógépemre, mivel az egyetemen kötelező tantárgy volt a linux, és a tanárnő kérte, hogy mindenki telepítsen egy linux disztrót a windows mellé. Már a legelején beleszerettem az akkori ubuntu 10-be, ami akkoriban sokkal gyorsabban futott a kis gyenge számítógépemen, a windowshoz képest szinte rohant. Kb. azóta nem használók egyáltalán windowst, azt csak akkor szedtem elő, mikor az egyetemen c#-ban kellett programozni. Jó, jó tudom ott a mono, de az nem éppen az. Mihelyt befejeztem az egyetemet, kikerestem a windows mappát, és megnyomtam a DELETE gombot. Olyan örömöt éreztem. Azóta már másik gépem van, amelyiken még soha nem volt windows, és ha rajtam múlik nem is lesz. Köszi szépen a lehetőséget, hogy bemutatkozhattam, dvega

Üdv itthon! :) Kíváncsi lennék a többiek hogyan élték meg ezt: " .... kötelező tantárgy volt a linux, és a tanárnő kérte, hogy mindenki telepítsen egy linux disztrót a windows mellé."?

sömikeHát mivel kaptunk otthonra linuxra házit (különféle shelles scipteket kellett írnunk), nem volt más választásuk, ha nem akartak bukózni. Csak egy csoporttársam úszta meg, mert ő cserediákként Magyarországra ment akkoriban, és ott tanulta a linuxot, és ott inkább elméleti síkon tanították a linuxot.

Ennyivel később: 6 év