a mester ezen a gépen már van operációs rendszer "Operating System Windows 7 Professional 64-bit SP1"
csuhas32 Mindkettő működni fog. 2 GB RAM mellett 32 bites rendszert szokás feltenni annak a reménynek az okán, hogy annak kevesebb a RAM-igénye. A Viberből például tudtommal csak 64 bites natív linuxos van, szóval ha azt szeretnék majd használni, akkor a 64 bites rendszer lehet a jó választás. A 2 GB RAM miatt én megfontolnám a Cinnamon helyett inkább a MATE vagy az Xfce változat telepítését.
TheWanderer Nekem 64 bites Linux Mint 17.3 Cinnamon volt a laptopomon, és szintén 2GB RAM. Ment, de Firefox vagy Chrome mellett hamar elfogyott a memória. Vettem bele egy egy új (8GB) RAMot és azóta tök jól megy.
ububox "End of Interactive Support Notice: Intel no longer provides email, chat or phone support for this product. " Kíváncsian várom a tégla gyártás eredményét. Kivéve ha nem rá, hanem mellételepíted a Mint Maya mindkét változatát, tapasztalás céljából.
anaconda Miért nem próbálod ki? Ha szavaztatni akarsz 50-50% lesz az eredmény, és akkor ott leszel, ahol a part szakad. Ha 2 GB van benne, én a 32 bitesre szavazok, de előtte kipróbálnám a 64 bitest, hogy megnyugodjak. Vagy, vennék bele RAM-ot.
anaconda a mesterAttól függ, mi van mellette. De azért írtam, hogy HIT, mert egyrészt "Talált, süllyedt", másrészt "Hittel", hogy van mellette egy másik számítógép. :-)
peterh Ezeknek a gépeknek az egyedüli hasznosíthatósága az eladás. Ez itt megtörtént. Következő lépcső a balek kereső...
trt A 2 GB RAM miatt mindenképp 32 bites a javallott. Működik 64 bitessel is, de mint többen is jelezték, nem lesz örömöd benne, szveppelni fog a hamarabb elfogyó memória miatt. (A 64 bites rendszer és annak programjai több memóriát igényelnek, mint a 32 bites verzió esetében.)
Mefisto 2Gb memória esetén mindenképp a 32 bites. 64 biteshez ez kevés. Nem nyersz vele semmit csak sok problémát.