Akit érdekel, azzal meg szeretném osztani a Bombagyár Közösségi Blográdió XXXVIII. adásában rögzített baráti beszélgetésem a közgázon történt eseményről. Javaslom a teljes adás végighallgatását. Előre is köszönöm figyelmeteket: Tisztelettel: Nagy György SZERK:Cím változtatva....
köszönjük. ezt is és "azt" is ;-) ______________ ..::Sevoir::..
Csak a szabad szoftver lett félreértelmezve. Szabad szoftver =/= ingyenes szoftver
szerintem ezt le kellene venni innen
karpatilMiért kellene?
landrasMert ez nagyon nem a politizálás helye. A bombagyar.hu, mint jól tudjuk egy szélsőjobbos oldal.
karpatilPedig a 25 Mrd Ft-ról pulitikusaink tehetnek... Szerk.: és a további 10 Mrd-ról...
karpatila videót is linkelték, ez pedig ahhoz kapcsolódik. amíg itt nem kezd el senki politizálni, szerintem elfér. de majd hátha valamelyik véreskezű moderátor máshogy gondolja :)
zaivaldiLehet, de ettől még mindig nem lenne szabad itt politizálni.
karpatilSenki nem politizál. Ez az ügy a 25 milliárdról szól. Keine panik! (Ill., ha kicsit tisztában lennél a szavak eredeti jelentésével, akkor tudnád, hogy a politika a közügyekkel való foglalkozást jelenti, de ez már más tészta. És a 25 milliárd bizony közügy. Függetlenül attól, hogy valakinek szimpatikus-e a bombagyár vagy más netes oldal.)
karpatilNem politizálás. Nyílt forráskód kontra Microsoft. :) Egyébként az a probléma, hogy az oldalakat nézzük, nem azt, hogy igaz-e, vagy jó-e az, amit a másik mond...
karpatil:) ez tetszik. Senki nem politizál, senki nem kezdte el, de Te azért felveted, miért is? Több hozzászóláson keresztül erőltetve, hogy nem kéne. Ha nem szólsz, senkinek fel sem tűnik...
fiduszLegalább a címe lenne az, hogy "Interjú a tojásdobálóval - videó", vagy valami hasonló, de ne bombagyar.hu, mert ez így már hordoz magával politikai tartalmat.
karpatilKérésedre átszerkesztve.
karpatilA planet meg aztat írja, hogy: valami rohad, ráadásul egy újbalos portálról... nabumm. Sőt, a világ egyensúlyának helyreállítása miatt álljon itt az indymedia cikke is, miszerint: Leszarjuk, ha jobbos volt esetleg netán a csávó, amit tett az helyes.
tipikus médiareakció: a Heti Hetesben pont most van szó erről. A tojásdobálást persze elbaromkodják, meg elhangzik, hogy "ilyenek vagyunk mi magyarok", de a 25 milliárdról egy szó sem esett.
Sziráki Tamáslehet jó ötlet lenne egy levelet megfogalamazni a heti hetesnek hátha beolvassák.
Sziráki TamásNem tipikus médiareakció. Itt is írtam, hogy csak azt látja a kívülálló, hogy valaki megdobált valaki híres embert tojással, és ennyi. Ezt a fajta akciót én nem támogatom (lehet, hogy egy hangos tüntetés az egyetem előtt jobb lett volna). A heti hetest nézik egyáltalán még? Már régen kipukkadt műsor (már jónéhány éve).
Sziráki Tamásheti 7es?az meg mi a szosz? ne nezd a gagyi kereskedelmi tvket.. maxudv:Zo :) Ubuntu-user :)
[törölve]Hát, kirakhatnátok egy partneroldalak dobozt, benne bombagyárral, pólóbloggal, stb.
[törölve]Kikérem magamnak! Az lmv.hu nem "újbalos"! Szerintem a bal/jobb megosztás ma már hazánkban teljesen értelmét vesztette. Az ökopolitikai alternatíva, amiben mi is gondolkodunk, túl van ezen a bal/jobb megosztottságon. Sőt, akár Petra Kellyt, a német zöldek egyik alapítóját is idézhetném: "mi nem a jobb vagy baloldalon vagyunk, hanem elől..." De hagyjuk a politikának ilyen jellegű értelmezését...
inigoez nekem is eszembe jutott, csak én elfogult vagyok (nem ezen ügy kapcsán, már évek óta) a heti hetessel szemben (nem az ő irányukban pozitívan), és nem tudnék kultúrált formában levelet írni nekik.
DcNdrewszerintem az is gáz lenne, ha teljesen elvonatkoztatnánk attól, hogy hol jelenik meg. ha az embernek amúgy felfordul a gyomra az adott társaságtól, akkor meg ez nem is könnyű...
kikkeNa OTT azért szerintem nem tartunk. :D
inigoEgyáltalán nem gáz elvonatkoztatni. Sőt, ha jobban belegondolsz, szerinted mi a célravezetőbb? Ha nem húzódsz le az útról azért, mert egy olyan mondta, akinek nem bíród a képét, vagy ha lehúzódsz, és nem vasal ki a kamion?