faluElkaptál... Engem... Kevés vagy te ahhoz. Nem érted... Egyenlő mértékben tanulja mindkettőt. (Mellesleg Ő használta rosszul a szót, Nekije ménem szótál?)

• falu válaszolt erre.

a mesterSosem nem tudhatod, hogy az a kevés mihez is elég. Mindent meg lehet magyarázni, de nem mindent kell. (Mellesleg azért neked szóltam, mert te a_mester vagy, te ilyen könnyelműséget nem engedhetsz meg magadnak.)

faluEzzel az erővel nekem minden hozzászólásom alkalmával számonkérhetnéd a nickemet, mert akkor meg se kéne szólalnom

faluNekem szóltál, aki nem hibáztam. Nem engedtem meg könnyelműséget, helyesen használtam azt a szavat. (

a mesterMellesleg hová lenne a világ fejlődése, ha a mesterek tévedhetetlenek lennének?

Ennyivel később: 4 nap

a mesterKohn panaszkodik a rabbinak: Rabbi, te azt tanítottad nekünk, hogy a vajas kenyér mindig a vajas oldalával ér földet. Tegnap sokszor kipróbáltam, és csak nagyon ritkán esett a vajas oldalára. Rabbi: Mondd csak, Kohn, tökéletesen biztos vagy abban, hogy a kenyér megfelelő oldalát vajaztad meg?

gumimajomHa annak szánta, akkor nagyon félrement. A humorérzék fejleszthető. Meg a tudás is.

HtibiAzt az elég egyenest én elég jól össze tudtam kuszálni... :P

Ennyivel később: 5 év