Programot szeretnék készittetní természetesen kp ellenében. Ha vállalkozó szellemű vagy írj.

előzmény1: http://ubuntu.hu/node/42397 előzmény2: http://ubuntu.hu/node/42464

a mesterMeg ez: https://prog.hu/tarsalgo/195854/java-programozot-keresek-ubuntu

a mesterNincs az a pénz! Az előzményeket elolvasva egyértelműen az jött le, hogy menetközben sűrűn változnának az igények (még ezt is tudja, még ezt is , ...). Ez egy végtelen történet lenne.

Szerzői jogdíjakat pont erre találták ki... Pont Java-val... Youtube... reklám mentességért azért fizetsz majd a befolyó pengőkből, vagy a részeg kuncsaftok téli gumi reklámra is ropják majd jópénzért? Ezt azért írtam, hogy a naív tudatlan hozzáállásodon kicsit javítsak. Nem véletlenül vannak JukeBoxok a kocsmákban zsetonra... Egyszerűbb, és olcsóbb neked, mint egy profi Java programozót pénzzel kielégíteni.

bartasziliNaív tudatlan hozzáállás ???? Ezt most miért? Fogalmam sincs mennyi extra információd van - nekem szinte semmi - de honnan tudod, hogy Ő pontosan hogyan képzeli? Nem tud programozni, ezért programozót keres. De lehet, hogy van egy zseniális ötlete. Az hogy az Ő ötlete tényleg zseniális illetve életképes-e, azt eldönti az idő. Lehet pontosan felmérte a kockázatokat, lehet nem. Ő nyilván fantáziát lát ebben. Mindenesetre ne te döntsd el, hogy ez halott ügy-e vagy sem. Főleg akkor nem ha egy szűk látókörű, konzervatív lusta hozzáállású emberke vagy. Ezt azért írtam mert elengedtél egy jellemzést. És lehet, hogy véletlenül vannak jukebox-ok, ami után ugyanúgy kell fizetni a jogdíjat. Lehet Ő talált egy piaci rést, lehet hogy ebben a formában nem esik semmilyen szabályozás alá. Nem tudom. Ha jönnek a problémák, meg kell oldani azokat.

sömikeolvastál Youtube T&C mostanában? egy kocsmának pengetni kell a zs|t ha csak a kossuth rádió is szól náluk...

bartasziliÉs? Majd megoldja az akinek ezt meg kell oldania. Amúgy miért baj ha valamiért fizetni kell? Értem ezt úgy, hogy amíg nincs rád kényszerítve szabadon dönthetsz, hogy kell vagy nem.

sömikeLehet nem volt helyes véleményeznem, bocs. Én eleve azt látom ebben az akcióban, hogy a jogdíjak miatt kezdeményez. Viszont hiába van meg a 100 folk celziusz cd nekem, ha elolvasom rajta a kisbetűket, az van ráírva, hogy csak otthon hallgassam meg magamnak, nem játszhatom le üzlet szerűen egy fél stadionnyi embernek. Ergo, attól, hogy kifizeted a neted havidíját, veszel laptopot, amibe be tudod gépelni az url-t, bejön a muzsika rajta - nem egy3nlő azzal, hogy pénzért a kocsmában játszod másoknak. Ha pl. DJ vagy, akkor a zenegyűjteményed után perkálnod kell jogdíjat. Ebből élnek "Zoránék..." pl. Nem ragozom, a rendszer ki van találva. Utána lehet nézni. miért nem python? miért java?

bartasziliCsak tipp: Nem tudjuk, hogy ragaszkodik-e a Java-hoz, vagy sem. Ha ragaszkodok hozzá, akkor lehet valamennyire ért hozzá, csak egyedül nem meri bevállalni, mert mondjuk túl sokáig tart meló meg egyebek mellett. Ha nem ragaszkodik hozzá, akkor lehet csak írt egy nyelvet amiről már hallott..

Köszi mindenki a hozzáfűznivalóját de ha nem néztem volna utána ,nem jártam volna körbe a témát nem keresnék programozót ha valaki esetleg vágja a JAVA nyelvet akkor az írjon . Megvan a teljes leírás mit szeretnék csináltatni képeken megrajzolva. Átküldöm ha valaki alkalmasnak érzi magát . !!!!!Nem kötelező a JAVA !!!!!!

Ennyivel később: 5 év