Sziasztok!
Tudom már számtalan téma nyílt, de nekem egyik sem segített eddig.
Felraktam az ubuntut, nem tetszik hogy állandóan kér jelszót, nem kell az oda, nem érdekel hogy ubuntu-e vagy windowsom van, most ubuntu 16.04 van, ezért erről kell leszedni a jelszót nem windowsról, és nem rakom fel a windows ezért, hanem igen, ubunturól akarom leszedni a jlszót mert lusta ember vagyok aki nem szereti mindig beírni a jelszavát, és igen, inkább törjék fel a gépemet.
Első dolgom az volt hogy grafikus felületnél leszedtem a jelszót. Options->Felh. fiók -> jobb felső saroknál Feloldás
és itt pedig a már meglévő jleszót amit telepítéskor beírtam megadtam, elfogadta, és ki tudtam kapcsolni a jelszót.
Mégis kér jleszót számtalan helyen, próbáltam megint ellátni jelszóval, mert ami nincs azt nem tudom beírni, legalább telepítani tudjak.
De nem tudom visszaállítani mert nem fogad már el semmilyen jleszót sehova, terminálon is próbálkoztam.
Mindenhol azt olvastam hogy úgy lehetne megváltoztatni ha elindítom valami recorvery módban, de ez sem sikerült hiába nyomkodom induláskor a SHIFT vagy ESC vagy f8 -at, valami GRUB termunál jön csak elő ESC nyomkodásakor, ahova csak parancsokat tudok beírni, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Előre is köszönöm 1 darab olyan ember válaszát, aki részletesen leírná most akkor mit is kéne ilyenkor csinálni.
Kérem az olyanok ne írjanak semmit akik másról adnának tanácsot, nem pedig magáról arról a porblémáról amit meg szeretnék oldani, és az az, hogy ne kérjen jelszót sehol az UBUNTU!