szhf62Örülök, hogy sikerült!
(Csináltam neked képernyőképeket a telefonról.
Rendes tőled, hogy így töröd magad, de belegondolva nem a reklámok szűrése az igazi gond telefonon, inkább az, hogy például az imgur-ról betett nem képfájl végű link olyan helyre navigál, ahol a kép annyira rossz minőségű, hogy nem is igazán látni mit akarnak mutatni.
A .png vagy .jpg végű imguros linkek esetén Androidon a Firefoxban van egy olyan lehetőség, hogy „Megnyitás alkalmazással”, ez viszont még a kis képernyőn is jól látható éles tartalmat eredményez, , ráadásul csak magát a lényegi részt, a képet jeleníti meg.
A Drive-ról és a Zippyshare-ről linkelt állomány is szép éles, jól nagyítható az Android+Firefox páros alól, alapvetően rendben van, azonban reménykedtem, hogy a Zippyshare-ről belinkelt .png végű hivatkozással is hasonló lesz a helyzet, meg tudom majd jeleníteni csak magát az érdemi tartalmat, ez azonban nem jött be.
A számítógépről történő fórumozás szemszögéből nézve ugyanez a kérdés számomra kicsit másképp alakul, de ezt meg is tudom mutatni neked. :-)
Ha esetleg érdekel a kiegészítő, akkor itt a link hozzá: https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/imagus/ )