+! Kedves Mindnyájan! 18,10-es verzió alatt eddig jól működött a Laserjet CP1025-ös nyomtatóm. Ám most elkezdett kék háttérrel nyomtatni. A tesztoldalt normálisan nyomtatja, de bármilyen dokumentumot ezzel kék hátérrel nyomtatja. Próbáltam újratelepíteni,de nem használt. Kérdésem, hogy lehet teljesen újratelepíteni, jól végeztem-e: sudo apt-get remove --auto-remove hplip-gui majd: sudo apt-get install hplip hplip-gui valami hiányzott hozzá? Köszönettel Bertalan
CP1025 18.10, kék (hátterű nyomat) megoldva
https://developers.hp.com/hp-linux-imaging-and-printing/gethplip Tintaszint is érdemes megnézni .
".... eddig jól működött ...." Meddig az az Eddig? Mi történt, történhetett, mit csináltál?
Tételezzük fel, hogy van valahol egy hibás beállítás. Ez: sudo apt-get remove --auto-remove hplip-gui majd: sudo apt-get install hplip hplip-gui vajon azt érinti vagy változatlanul hagyja? Live alól próbáltál nyomtatni? Ott jól működik?
Valaki beleírta a cím végébe, hogy "megoldva". Jól nevelt ember akkor tesz ilyet, ha a topikban benne van a megoldás is. Hol a megoldás?
a mesterBocsánat! Most olvasom, hogy neveletlen voltam. Azt odaírtam, hogy 'megoldva', de nem azt, hogyan. Már nem emlékszem. Talán újratelepítettem(?). Most se jó. Most jelzett megfelelő tintaszintekkel, új fényhengerrel elmosódott a képe. Meg ilyen minden-színben játszik a nyomtatás. Pedig elvileg a por nem tud beszáradni. (Igen, megráztam a tonert). Mindenesetre annyit kínlódtam már ezzel a 1025-sel, hogy kidobom. Természetesen környezetbarát módon, hulladékudvarba viszem. Mégegyszer, bocsánat, nem írtam, mint az előző Laserjet cp 1025 (MEGOLDVA) írásban, kinek köszönhetem. Szép estét mindenkinek. Bertalan