a mesterÍgy van, a rendszer nem tud róla – ezért is gondoltam hogy megkérdezem a nálam hozzáértőbbeket. A neten látom, hogy másoknak is gondot okoz, de mert ez a fajta slot igazán és nagyon-nagyon soha nem terjedt el, talán emiatt nem vált széleskörű problémává. A laptop leírása szerint kompatibilis vele; van kétféle mód amikben kezelni tudja az Express cardokat, de sajnos egyik módban sem látja az Ubuntu.
Másik gépben még nem tudtam kipróbálni, mert az ismerőseimnek nincs ilyen slotja. Windowst meg nem tennék fel megint – örülök hogy megszabadultam tőle...
Hacsak... kérdezek valami nagyon láma dolgot: az létezhet, hogy Virtualboxba telepített Windows megtalálná? Na nem mintha ez lenne a megoldás... csak más helyeken olvastam olyat, hogy a Windows felismeri csak az Ubuntu nem – szóval hogy így ki lehet-e, érdemes-e ilyen tesztet csinálni. Bár mondjuk ha a Windows megtalálja és abban használható, akkor sem lennénk előrébb...
Mindegyis. Végül is ha nem tudtok rá megoldást javasolni, akkor talán (jelenleg) nincs is rá megoldás...