a mesterNincs itt semmi talány.
19.10 volt a gépemen amivel igazából nem volt sok bajom. Apróságok voltak, de semmi komoly. Szerettem volna frissíteni 20.04-re amit meg is tettem, a gondok ezután jöttek, eltűntek a programjaim, összesen talán böngésző meg pár más dolog maradt. Még jó, hogy csináltam mentést előtte. Gondoltam, sebaj készítettem a 20.04 telepítőt, telepítettem, ezután jöttek a komoly bajok! Nem engedett be, bejelentkezéskor azt írta, hogy valaki már be van jelentkezve.... ????
Na ekkor álltam úgy, hogy egy 20.04 a gépemen amibe be se tudok jelentkezni és a live rendszer pendrive-on.
Második telepítés..... ugyanaz.... kezdtem pipa lenni....
Harmadik telepítésnél változtattam minden belépésnél kérjen jelszót helyett auto bejelentkezés..... na így bejutottam..... Viszont, semmit, de semmit nem tudtam telepíteni, Se VLC, se torrent, se semmi.
Ekkor arra gondoltam, hogy szét kéne nézni más disztrók között, Az Elementary nekem nagyon tetszett, igazából egy idő után ráuntam, mert annyira észrevétlen, gyors, volt, hogy már az volt vele a bajom, hogy túl jó.....
A fikázók között volt valódi segítőkész fórumtárs is, és így sikerült kiírni egy elementary telepítőt és most az fut a gépemen.