Sziasztok Nembiztos hogy ideillo, de hatha ... Van egy J3355B-ITX-em 4GiB ram-al, telepive (SSD-rendszer + 3TB-adat) openmediavault 5.3.9-1 (Usul) Nem szeretnek docker-el, Portainer-el szenvedni, de torrentezni igen Amit eddig tettem, az hogy telepitettem a Transmission 2.94-et, amit bongeszobol erek el, mukodik minden tokeletesen De, a qBittorrent-et szeretnem hasznalni a Transmission helyett A qBittorrent-et telepitettem a "apt install qbittorrent-nox" parancs-al, es inditom a "qbittorrent-nox" parancs-al, de igy nem az igazi Annyi a nyugom, hogy nemindul el a hatterben a rendszerrel eggyutt Erre szeretnek gyogyirt, elore is koszi Amit talaltam a neten, azok a modszerek nem mukodtek (pl: https://www.linuxbabe.com/ubuntu/install-qbittorrent-ubuntu-18-04-desktop-server , How to Install qBittorrent on Ubuntu 18.04 Server)

Pedig igazán szépen szájba rágósan le van írva. Mi nem megy?

festerOFF A mondat helyes megfejtéséhez segítség: A remélem leszidom helyett a remélem lesz időm olvasandó. ON

sudo systemctl enable qbittorent-nox ha nginx szolgálja ki a webui-t akkor sudo systemctl enable nginx esetleg még kellhet, ha a qbittorent-nox service nem indítaná el. Innentől kezdve a qbittornent-nox-nak és az nginx-nek indulnia kéne a géppel együtt (amennyiben nincsen hiba a konfigban).

Kittus2Nginx-et a linkelt tutorial nem emleget, csak akkor tér ki rá, ha távolról akarod elérni. Reverse proxynak használja. De alap esetre is kell?

bartasziliNormál esetben nem kell neked nginx hozzá, a qbittorrent-nox maga egy webkiszolgáló.

bartaszili"Nginx-et a linkelt tutorial nem emleget, csak akkor tér ki rá, ha távolról akarod elérni. Reverse proxynak használja." Akkor mégis kitér rá :) "De alap esetre is kell?" Nem tudom. Viszont ha a kérdező feltette és használja távolról, akkor jól jöhet, ha ez is elindul. Ez a lépés nincsen benne a leírásban. Ha nem tette fel, akkor úgyis hibaüzit kap, h nincs ilyen service.

Hello A fentiek jogosak :) nemszidom le DE Vegigcsinalom a parancsokat, letrehozom a "xabacs" felhasznalot a qBittorrent reszere Haladok tovabb es a "sudo systemctl start qbittorrent-nox" parancs-ra ezt kapom "Warning: The unit file, source configuration file or drop-ins of qbittorrent-nox.service changed on disk. Run 'systemctl daemon-reload' to reload units. Job for qbittorrent-nox.service failed because the control process exited with error code." Haladok tovabb, reload, stb, a vegen a "systemctl status qbittorrent-nox" utan "júl 16 19:28:04 openserver systemd[1]: qbittorrent-nox.service: Service RestartS júl 16 19:28:04 openserver systemd[1]: qbittorrent-nox.service: Scheduled restar júl 16 19:28:04 openserver systemd[1]: Stopped qBittorrent Command Line Client. júl 16 19:28:04 openserver systemd[1]: qbittorrent-nox.service: Start request re júl 16 19:28:04 openserver systemd[1]: qbittorrent-nox.service: Failed with resu júl 16 19:28:04 openserver systemd[1]: Failed to start qBittorrent Command Line lines 1-10/10 (END)" Szoval elakadok, de nemtudom hol ...

festerls -la /home/$USER/.local/share/data/qBittorrent/ /home/$USER/.config/qBitorrent/qBittorrent.conf

Kittus2ls: '/home/root/.local/share/data/qBittorrent/' nem érhető el: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár :(

festerA hibaüzenetet látva szerintem ez nem a /home/root alatt lesz. Próbáld /home nélkül. ls -la /root/.local/share/data/qBittorrent/ /root/.config/qBitorrent/qBittorrent.conf Azt, hogy a root a felhasználód (vagy az ő nevében futtatsz) majd véleményezik a nálam hozzáértőbbek.

csuhas32ls: '/root/.config/qBitorrent/qBittorrent.conf' nem érhető el: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár /root/.local/share/data/qBittorrent/: összesen 20 drwxr-xr-x 5 root root 4096 júl 14 12:03 . drwxr-xr-x 3 root root 4096 júl 14 12:03 .. drwxr-xr-x 2 root root 4096 júl 17 23:17 BT_backup drwxr-xr-x 2 root root 4096 júl 14 12:03 logs drwxr-xr-x 3 root root 4096 júl 14 12:03 rss Most ez van Lehet hogy az OpenMediaVault mashogy van osszerakva mint az Ubuntu/Debian ?

festerSemmi keresnivalód a /root alatt. Te vagy rosszul összerakva :Đ

festerls: '/root/.config/qBitorrent/qBittorrent.conf' nem érhető el: Nincs ilyen fájl vagy könyvtár /root/.local/share/data/qBittorrent/: Van normál felhasználód? ls /home Nála van ilyen qBittorrent.conf fájl?

Ugy sikerult megcsinalni, hogy sudo adduser --system --group qbittorrent-nox helyett --> sudo adduser --system --group xabacs lett sudo adduser your-username qbittorrent-nox helyett --> sudo adduser xabacs xabacs sudo nano /etc/systemd/system/qbittorrent-nox.service --> User=xabacs --> Group=xabacs Lehet hogy nem elegans, de mukodik Valaki hozzaerto rabolint, javitom a cimet [Megoldva]-ra

festerpebkac volt ez elejétől kezdve Amúgy ha működik jó, bár rohadtul nem úgy csináltad ahogy az útmutató mondta neked...

Ennyivel később: 2 év