Iván küldte: 2021. 01. 08. 11:11 keltezéssel, Bogárdi Iván írta: > > Szia Laci! > További boldog új évet! > Most megpróbáltam belépni az Ubuntu fórumra, és nem enged. Ha bejelölöm, hogy Elfelejtettem a jelszavamat, akkor automatikusan ígéri, hogy e-mailt küld, de azt nem küldi. > Arra kérlek, hogy továbbítsd ezt a mailemet valakinek, aki intézkedni tud ez ügyben. > Mellesleg azért szeretnék belépni, mert vettem egy új bluetooth fejhallgatót, telepítettem a Bluez-t, de az nem találja. A mobilomat megtlaálja, de a fejhallgatót nem. Erről kérdezősködnék, de talán te is tudod a megoldást. > Üdv > Iván Válaszoltam rá: Szia, BÚÉK neked is! Jelszavad tekintetében vizsgálgasd a spam mappát is, voltak, és talán vannak is gondok a fórummotor levélküldésével. Mindjárt bekopizom a leveled a fórumra. A BT fülessel kapcsolatban: kékfogú hangkütyü illesztésekor a bluez mellett emlékeim szerint még feltettem a pulseaudio-module-bluetooth csomagot is. Ez megvan neked? Üdv K.L. ---------------------- Ha valakinek egyéb tippje, stb. van, szerintem ne fogja vissza magát. Olvasni tudja a fórumot, csak belépni nem (egyelőre)...
Iván segítséget kér!
Bár nem ismerem a Drupal tartalomkezelő rendszer adminisztrációs lehetőségeit, de a jelszó tekintetében szerintem atya, mint Rendszeradminisztrátor valószínűleg meg tudja oldani neki a dolgot. Mondjuk a jelszóemlékeztető kézi kiküldésével, vagy esetleg egy ideiglenes új jelszó generálásával.
Regisztráljatok egy új fiókot és dobjátok át neki a fn-jelszó párost.
Nekem a fülesen kell beállítani (indításkor/bekapcsoláskor), hogy egyáltalán megtalálja a gép, a TV vagy bármi más.
Jó reggelt! A csuhas32 felhasználónevű tag vagyok. Csináltam Ivánnak egy gmail fiókot és beregisztráltam neki az ubuntu.hu-ra ezt a felhasználót. Szeretném neki átdobni a felhasználóneveket és jelszavakat, hogy birtokba vehesse őket, így tudjon ide addig is írni, amíg az eredeti fiókjával a dolog nem rendeződik. Megpróbálok mindkettőtöknek levelet küldeni a kapcsolati űrlapon keresztül, de ha ti küldtök egy levelet a csuhas32kukucdzsimailpontkom-ra akkor elkerüljük a kukavizslatást is. Köszi! *Szerk: A gmail fiókból a telefonszámom töröltem, azonban egyelőre a csuhas32kukuc a másodlagos email cím, azt is meg kellene változtatni Iván másik elektronikus postafiók elérhetőségére, de sajnos nem tudom mi az.