A sokat koptatott IvanGabor nevemhez tartozó jelszót valahogy elfelejtette a gép és én is. Aztán hiába próbálkoztam a névvel vagy az email-címmel, jött az automatikus válasz, hogy az e-mailben megkapom a további teendőket, de ott semmit nem kaptam. klt regisztrálta nekem ezt a Gaborivan-t, de ebben nem ismerem meg magam. Meg különben se árt, ha helyrehozzátok az elfelejtett jelszó funkciót. Iván
Az „Elfelejtett jelszó” nem működik
Az csuhás kolléga volt, én csak továbbítottam. :) A spam mappát is nézegeted, amikor nem jön meg a várt levél?
Alapvetően működik. Azonnal megkaptam a kezdeményezés hatására a jelszó megváltoztatásához szükséges emailt, igaz szokás szerint a spam mappában landolt.
Nem kenyerem a hitegetés, de hamarosan rakunk egy rendes levelezőt az ubuntu.hu alá, és akkor meg fog oldódni a spambe kerülés problémája.
meskobalazsÉs melyik lesz előbb a tyúk vagy a tojás? (Jó, tudom, ezek nem függenek egymástól, de az új fórummotor lesz előbb vagy a megújult levelező?)
csuhas32A kakas volt előbb! Megtaláltam a spamok között a jelszóváltoztatást. Az tévesztett meg, hogy 3 különböző elnevezés van az ilyesmi számára a gmailemben, csak az első kettőt néztem meg, azok üresek voltak, most egy kicsit lejjebb görgettem és ott volt. Akkor most megint boldogíthatlak titeket a kérdéseimmel. Kösz a regisztrálást, de Gaborivan most eltünik a ködben.
csuhas32Hehe, meglátjuk :)