Ezt úgy kell elképzelni, hogy nézem a filmet, vagy játék közben, teljes képernyős módban Fekete képernyő majd Visszajön a kép, elmegy majd újra visszajön. Ezt csinálja bizonyos időközönként. Megpróbáltam az újra telepítés Sel de nem jött be. De ha a képernyő felbontását alacsonyra állítom a játékon belül akkor stabil a képernyő.

Szeretettel köszöntelek a fórumon! Rendszer? Videokártya? Driver? Képernyő felbontása? Milyen játék? Melyik lejátszó? Film felbontása? *Nálam a WoT akkor villog ehhez hasonlóan, ha a játék felbontása (jóval?) kevesebb mint a képernyőjé és így teszem ki nagy ablakba vagy teljes képernyőre. Ilyenkor kis ablakban kell indítani, majd a játékon belül beállítani a képernyőhöz igazodó feobontást.

csuhas32Rendszer: videókártya: Radeon rx 570 series 8 GB GDDR 5 256 bit Processzor: amd a8 9600 memória: 12 gb op rendszer: ubuntu 20.04 LTS 64 bites képernyő felbontás 1366x768 (16:9) monitor SA 300/ SA 350 gnome verzió 3.36.8 ablakkezelő rendszer x11 játék: Elder Scrolls V skyrim Dark Souls mindegyik Steam-es film: online filmek leginkább a játékban olyanra szoktam állítani a felbontást mint a képernyő felbontása.

Péter12- A képpel együtt a hang is elmegy? - Live rendszert indítva film nézés közben is ugyanezt csinálja?

Péter12Szét kellene választani a filmeket és a játékot, mivel utóbbi esetén a Wine (Proton) használata egy extra tényező. Az Energiakezelés és Képernyővédő beállításokban kikapcsoltad az elsötétítést, zárolást?

Ennyivel később: 5 nap

Nekem nvidia kártyám van, de ez akkor fordult elő amikor be volt kapcsolva a G-Sync/FreeSync támogatás. Még Windowson is elfeketedett a képernyő ha módot váltott. Illetve nem volt elég vagy csak lehetőség kikapcsolni, ezért a monitoron kellett letiltani. https://www.idstudio.tk/wp-content/uploads/2021/01/idstudio.tk-wot-tunning-jobb-jatek-minoseg-jobb-teljesitmeny-tobb-sebzes-2021-01-17-043833.png

Ennyivel később: 9 nap

idankaNekem nem Nvidia kártyám van és egyéb ként se tudom hogy kell a g-sync/freeSync letiltani.

Ennyivel később: egy év