Hello mindenki! Adott egy Samsung A40 telefon, amin se wifi-vel, se mobil nettel nem meg 5 Mbit/s fölé a net. Kipróbáltam egy másik telefonnal is a hálózatot semmi probléma, laptorol is jo, és asztali gépröl is. Egyedül az A40-en valami miatt nem megy rendesen net. Mitől lehet ez? Most kb töröltem minden felesleges alkalmazást a telórol plusz vírus keresés is volt de a probléma még fennál.

Az én telefonom 2 kártyás, és akkor csinál ilyet, ha mind a két kártya be van kapcsolva. Amint az egyiket (mindegy melyiket) kikapcsolom, rögtön száguld a net. Mindenesetre elég idegesítő, mert azért vettem ilyet, hogy az egyikről a net menjen a, másikon a beszélgetés. A régebbi nagyon olcsó telefonomon nem volt vele gond.

Telefon alaphelyzetbe állítása, majd bejelentkezés nélkül megnézni volt már?

d.r.i.Nem sokat kísérleteztem vele, inkább átraktam az egyik kártyát a régi telefonomba. Egyébként csak a nyári lakóhelyemen van szükség mobilnetre, a télin van vezetékes.

Végül sikerült megoldanom a lassú net problémát, a telefon teljes le gyalulását szerettem volna el kerülni és végül recovery modban a vipe cache megoldotta a net lassulást azota hasit a telefon. Nem tudom mi köze a cachenek a nethez de végül is megoldódott.

dnielWiping your phone's cache partition can help resolve general app slowness (such as messages loading slowly in the SMS app), lag when using HTC Sense, and various random glitches and errors. This procedure clears temporary files from your phone's operating system and cleans up any residual files from apps you have uninstalled, to help your phone run smoothly. Follow these steps to wipe your phone's cache partition:

Ennyivel később: egy év