Alapértelmezett böngészőm a Firefox és eddig semmi baj nem volt vele. Ma teljesen megbénult. Nem jelennek meg a gyorsindító ikonok, nem lehet semmit sem beírni a keresőbe. A menü megjelenik, de hiába kattintok akármelyik pontjára, nem történik semmi. Újratelepítettem, hiába. A Synapticban kijelöltem és alkalmaztam minden frissítést, hiába. A firefox -safe-mode paranccsal be tudom indítani, és azzal működik, de a normál Firefox továbbra is süket és vak. Mit tanácsoltok?
[Megoldva] Firefox lebénult [Megint megoldva]
Hányszor de hányszor leírták már, ha gond van, nevezd át a rejtett mozilla mappát és úgy indítsd a rókát.
mumorecÁtneveztem, beindítottam, ugyanolyan.
Lehet, hogy valamelyik böngészőkiegészítő a ludas. Szép sorban töröld őket, hátha valamelyik törlése után megjavul!
kzprogA safe-mode-ban tudok mozogni benne. A telepített bővítményeket hol sorolja fel? Gondolom, ott törölni is lehet.
IvanGaborEz most valahogy megoldódott, de nem tudom, mitől...
kzprogMegint béna a Firefox ugyanúgy, úgyhogy folytathatjuk, ahol abbahagytuk. A Safe mode-ban működik, ott minden kiegészítő ki van kapcsolva, úgyhogy nem látom, melyik van telepítve, és ha látnám is, azok a Safe Mode-ban eleve törölve vannak. Normál indítással a Beállítások nagyon lassan megnyílnak, de hiába kattintok a kiegészítőkre, arra nem reagál. Görgetni se lehet.
kltIgazad van, Murphy ott lapult valahol és most lecsapott megint. Nem tudom, van-e jelentősége ennek, de ez ugrik be mindig, amikor indítom és lezárom a Lubuntut. https://ibb.co/80Mjbqf
kltKét visszaállítási kisérlet és a gép újraindítása után megint működik a tűzróka.
sömikeIgen, úgy.
IvanGaborNem tetszik ez nekem! A sikertelen visszaállítás után valami inkonzisztens rendszer marad ott. Lehet, hogy a tűziróka véletlenül éppen műxik. De bizonytalan a javulás oka, bizonytalan, hogy mi romlott el párhozamosan a javulásával, bizonytalan az egész mindenség azon a rendszeren. Jó lenne, ha végigmenne egy visszaállítás! Adtam ott tippeket, talán a swpappal kezdjed.