hepaly
Én ehhez nem értek csak nyomkodok. Tégy ahogy jónak látod.

hepaly

@media screen and (max-width: 990px) ?
Ez jó ötlet, csak nem tudom mi legyen a határ, mert nincs olyan készülékem amivel meg tudnám nézni. 🙁

Phace
    Ha az megfelel, egy adott beállításnál szívesen visszajelzek, hogy miként alakult nálam.

csuhas32 Ha rendben van a letöltések oldalak tartalma, akkor meló után megcsinálom. Úgy is ki kell szednem a tartalomból style elemeket, és berakom a többi css-hez

hepaly
      Rendben van. Elforgatott képernyőnél egymás mellett vannak
      Például:
      Kubuntu 20.04.3 LTS Kubuntu 21.10
      Xubuntu 20.04.3 LTS Xubuntu 21.10
      ...
      Álló képernyőnél egymás alá kerülnek így:
      Kubuntu 20.04.3 LTS
      Xubuntu 20.04.3 LTS
      ...
      Kubuntu 21.10
      Xubuntu 21.10
      (Mindjárt dobok hozzá egy képernyőképet.)

csuhas32 Köszi szépen, ez alapján módosítottam a letöltések oldalt. És jön még egy jó kis funkció 🙂

No mostantól elérhető a sötét téma is 🙂

Jobb fent a nevetekre kattintva tudjátok bekapcsolni, illetve ugyanezen a helyen a beállításokat választva a lap alján lehet még fixre állítani.
        Természetesen bármelyik elem színén lehet módosítani, ha igény lesz rá.
        Update: a letöltés oldalon a képet javítom még, mert sötét témán nem túl szép. Ill a blog nézetet is mókolnom kell még kicsit.

hepaly
          (Azért egy ki-bejelentkezés kellett hozzá, de most már megtaláltam.)

Htibi Én sem 🙂 Jobb szeretem a világos témákat.

hepaly

Nagyon jó lett ez a sötét téma!
          Köszi a letöltés átalakítását is. 🙂

Phace Köszi. 🙂 Blog nézet módosítva a sötét témánál. Majd a letöltések oldalon este megcsinálom a képet hogy az is jól nézzen ki a sötét téma alatt.

Htibi
            Akinek jó a szeme, annak könnyű a választás.... De például a fehér háttéren a világos szürke kis betűk olvasása feketén sokkal jobb...
            De semmi gond: választható a téma és köszönet is érte!

Ennyivel később: 4 nap

Sziasztok!
            Jó újra látni a sok ismerős nicket! Hiányzott a közösség! Köszönet a megújult oldalért!

Nemsokára lesz egy kis frissítés, lehet kicsit nem lesz elérhető a fórum.

hepaly Kibírtunk már "pár" hét leállást, csak kibekkeljük ezt is 🙂

a mester No szerencsére nem volt gond, kész is a teljes rendszer frissítés, és jött egy "félig" új dolog is.
                Mostantól a @sömike térképe újból teljes funkcióval elérhető. Feliratkozás, leiratkozás, módosítás lehetősége a térkép alatti gombra kattintva.

Ez az első ubuntu.hu-s plugin a flarum alatt 🙂

hepaly
                  Két észrevétel, ami lehet hogy egy.
                  A gomb az szerintem ne a térkép alatt legyen, becses személyem megemlítése meg felesleges. Túl tolakodó ott.
                  Vagy max alul olyan formában, hogy nálam lehet panaszt tenni, ha valakinek van észrevétele kérése a térképpel kapcsolatban.
                  Szerintem.
                  Amúgy hála a fáradozásodért.
                  Egy indiszkrét kérdés, ha nem akarsz nem válaszolsz:
                  Te lev258 vagy?

sömike Rendben, a következő plugin frissítésbe javítom.
                    Csak ezt a nicket használom, használtam ubuntu.hu-n lev nem én vagyok. Adminisztrátort véletlenül kiraktam a térképre a teszt rendszeren keresztül, azt leszedem nemsokára.
                    Még annyit szeretnék csinálni a pluginon, hogy az admin beállítófelületen lehessen módosítani a szöveget, meg a sig generáláshoz ami kell neki 🙂
                    update: szöveg javítva, az nem volt vészes, a gomb pozícióhoz jobban bele kell nyúlni, azt majd hamarosan.