Elindult az ubuntu.hu új oldala!
csuhas32 Ezt kellene letesztelni, hogy okés e:
https://ubuntu.hu/p/11-tesztoldal
- Szerkesztve
hepaly
Rendben van. Elforgatott képernyőnél egymás mellett vannak
Például:
Kubuntu 20.04.3 LTS Kubuntu 21.10
Xubuntu 20.04.3 LTS Xubuntu 21.10
...
Álló képernyőnél egymás alá kerülnek így:
Kubuntu 20.04.3 LTS
Xubuntu 20.04.3 LTS
...
Kubuntu 21.10
Xubuntu 21.10
(Mindjárt dobok hozzá egy képernyőképet.)
- Szerkesztve
No mostantól elérhető a sötét téma is
Jobb fent a nevetekre kattintva tudjátok bekapcsolni, illetve ugyanezen a helyen a beállításokat választva a lap alján lehet még fixre állítani.
Természetesen bármelyik elem színén lehet módosítani, ha igény lesz rá.
Update: a letöltés oldalon a képet javítom még, mert sötét témán nem túl szép. Ill a blog nézetet is mókolnom kell még kicsit.
Sziasztok!
Jó újra látni a sok ismerős nicket! Hiányzott a közösség! Köszönet a megújult oldalért!
Nemsokára lesz egy kis frissítés, lehet kicsit nem lesz elérhető a fórum.
hepaly
Két észrevétel, ami lehet hogy egy.
A gomb az szerintem ne a térkép alatt legyen, becses személyem megemlítése meg felesleges. Túl tolakodó ott.
Vagy max alul olyan formában, hogy nálam lehet panaszt tenni, ha valakinek van észrevétele kérése a térképpel kapcsolatban.
Szerintem.
Amúgy hála a fáradozásodért.
Egy indiszkrét kérdés, ha nem akarsz nem válaszolsz:
Te lev258 vagy?
- Szerkesztve
sömike Rendben, a következő plugin frissítésbe javítom.
Csak ezt a nicket használom, használtam ubuntu.hu-n lev nem én vagyok. Adminisztrátort véletlenül kiraktam a térképre a teszt rendszeren keresztül, azt leszedem nemsokára.
Még annyit szeretnék csinálni a pluginon, hogy az admin beállítófelületen lehessen módosítani a szöveget, meg a sig generáláshoz ami kell neki
update: szöveg javítva, az nem volt vészes, a gomb pozícióhoz jobban bele kell nyúlni, azt majd hamarosan.