Ahogy @Htibi is javasolta, jó lenne összerakni a régi oldalon meglévő letöltőoldalt. Alapvetően szerintem elég lenne egy hivatkozásgyűjtemény a hivatalos lemezképekhez.

Új oldalt itt úgy tudunk készíteni, hogy egyéni lapokat csinálunk (lásd pl. „A közösség” lapot baloldalt), ehhez egy elég buta szerkesztő van, amelybe nyers HTML-t tudunk írni.

meskobalazs Rákeresek a régi adatbázisban, hogy lássam a letöltő linkeket, és összerakok egy ilyen oldalt, a linkeket meg aktualizáljuk.

hepaly Volt egy halom változat Ubuntu, Kubuntu, Belin, Mate, Xubuntu, meg még mittudoménmi.

Azt a kategorizálást jó lenne megtartani, hogy az aktuális LTS, előző LTS, és a legújabb köztes.
      Aztán egy másik „bekezdésben” a többi változat aktuális példánya.

Torrent és direkt link a fő kiszolgálóról és voltak még magyar kiszolgálók is (habár egyre kevesebb élt, él még).

Ja, ha esetleg tudok segíteni, HTML-lel elboldogulok én is.

Nem tudom van e még olyan verzió ezeken kívűl, amelyet / amelyeket érdemes még megemlíteni.
      https://ubuntu.hu/p/8-letoltesek
      Ha véglegesedik a tartalom, akkor beemelem az oldalsó "menübe" 🙂

A MATE kellene.
      Direkt letöltési linkek voltak (iso és torrent), nem küldtük el a bandát más oldalra és az ellenőrzőösszegekre is volt link (és használati utasítás).

Ennyivel később: 2 hónap

Sziasztok!
        Miért nem tudom letölteni az ubuntu telepítő fájlt az oldalról?

devergo74
          Szia!
          Gondolom. a 20.04.3 LTS-t szeretnéd letölteni. A "Main"-re kattintva le lehet tölteni.
          A hozzátartozó "Ellenőrzőösszeg" is elérhető. Vagy "Torrent"-el töltsd le - akkor az ellenőrzés is elmaradhat.

lala2

Igen azt szeretném letölteni, de valamiért nem engedi egyik variációt sem

devergo74
              Mian: Működik.
              Torrent: Működik.
              BME: Biztonsági figyelmeztetés -> Jóváhagyás -> Működik.
              Mindhárom eseten sikerült letöltenem az Ubuntu telepítőt.

Ennyivel később: egy év