Sziasztok. Nem vackolok. Asztali gepre radugom a szero winyot .eg az ujat azt leklonozom. Koszi. Nem kockaztatok. Ha megvan a 240 winOn a patriciot atmeretezem hogy kilegyen hasznalva teljesen.

Sziasztok. Na tegnap ejszaka 1300masodperc alatt dd parancsal leklónoztam a szerver vinyót. De gparteden se tudtam a kulon maradt 70gb atmeretezni a 180gb-ra.
Ennyi a gondom de lan nelkul bekapcsoltam masik kis szerverben es a cerbutnal ugye megallt mert nem dugtam ra netet de elindul. Koszi a parancsot. lsblk parancsal kilistaztam azt adj neki.

mennydorges Szerintem az LVM kötetet Gparteddel nem lehet átméretezni.
Más:
1./ Fényképező eszközt elővesz, 2./ fényképet elkészít, 3./ fényképet ide beilleszt, vagy egy 4./ megosztó portálra felrak és a linket ide beilleszt.
1./ Szöveget kijelöl, 2./ hozzászólásba beilleszt.

mumorec
    A kiterjesztett particio is akadaja lehet az atmeretezesnek - nem is ertem hogy mi szukseg
    volt ra.

mennydorges
      Hat ezt eleve szarul telepitetted. Es most viszed tovabb az egeszet. Kezd mar ujra legyszives a sajat magad es masok szopatasa helyett. Ad 1, GPT telepitest csinalj, ad 2, felejtsd el az lvm-et. Netan van vagy 7-8 SATA csatid amikre tervezed hogy majd akasztasz 7-8 tovabbi HDD-t SSD-t? Az lvm jo, felreertes ne essek, de az ilyesmit precizen tervezik, es aki olyat csinal, annak nem kerdes hogyan klonozzon. Erosen javaslom a teljes ujra huzast, de helyesen am, nem igy ahogy most van.

Már készen van. Csak az érdekes hogy loca címhez kötött és a szerver panelt nem érem el. Apache betölt. De imscp nem. Maj ma délután átrakom az élő szerver helyére.

Ennyivel később: egy év