Sziasztok valaki rakott már fel ilyesmit email miatt?

• [törölve]

Én csak SPF és DKIM-et, de nem lehet rakétatudomány ez sem.

Az a baj hogy kikerült a mail cimem es belsi probalkozasok voltak. Mail daemon...vegul toroltem a mail cimem es ujat Csinaltam. De az volt a xar ho gy a hivatalos oldalakon is mindent ujra...

mennydorges
    Secure DNS ?
    "A Quad9 nagy sebességű globális szerverhálózattal rendelkezik több mint 145 helyen.Kapcsolatát erős biztonsági és adatvédelmi intézkedések is védik. A Quad9 megvédi Önt a rosszindulatú programoktól és az adathalász támadásoktól, és nem naplóz semmilyen azonosító adatot. Csak anonim helyadatokat gyűjtünk a szerver teljesítményének javítása érdekében."
    Elsődleges DNS-cím: 9.9.9.9
    Másodlagos DNS-cím: 49.112.112.112
    https://www.wizcase.com/blog/best-free-public-dns-servers/#adguard

• [törölve]

• Szerkesztve

lala2
      Ez csak egy filtered DNS szerver, ettől még nem lesz az email szerverében és a domainnél DMARC rekord beállítva és akkor ugyanúgy tiltó listára kerülhet. Mindegy mit használ DNS szervernek.

mennydorges Az a baj hogy kikerült a mail cimem es belsi probalkozasok voltak.

Pontosan mi történt? Hitelesítés után a te címeddel/jelszavaddal küldtek ki e-mail-eket a te szerveredről?

mennydorges A DMARC nem erre való. Persze jó beállítani, de ettől még simán feltörhetik a géped.

klt csak probaltak. De holnap rakok logot. Vagy mailt. Toroltem azt a mailt most nincs a tobbin gond

Ennyivel később: egy év