Talán észrevettétek, hogy némileg kísérleteztem a címkékkel az oldalon. A cicomázásuk mellett az a tervem, hogy kicsit rendet vágnék köztük, mert például az „Abszolút kezdő” kategóriának nem sok létjogosultsága van, simán áttehető lenne az Asztali felhasználás -> Telepítési, frissítési kérdések alá. De lennének még ötleteim.

Ennek van egy műszaki vonzata is, nem tudom, hogy jelenleg megoldható-e a témák tömeges átcímkézése, ezt majd jó lenne kipróbálni a tesztrendszeren (ez ügyben majd beszéljünk @hepaly).

Illetve azért hozom létre nyilvánosan ezt a témát, hogy ha nektek is vannak meglátásaitok a címkézéssel kapcsolatban, akkor azt megosszátok velem és a többi moderátorral.

meskobalazs Mindent lehet 🙂 Ha megvan hogy mely címkék alatt lévő témák, mely új címke alá kerüljön, akkor megírom hozzá a migrációt. A teszt szervert aktualizálom, és ott majd ki is tudjuk próbálni. Azt is be lehet állítani a jelenlegi rendszerben is, hogy bizonyos címkék alatti témáknál legyen legjobb válasz, másoknál nem. Így support jellegű kategóriákat is lehet csinálni. Aszem aktiváltam admin jog alatt téma átmozgatást és akár összefésülést is, de ezt még le le kell majd tesztelni.

Persze az adatbázisban bármi megoldható, de gondoltam ezt inkább valami bővítménnyel lenne érdemes megoldani. Szétnézek a „piacon” 😄

Ennyivel később: 4 nap

A hardver besorolás nem mindig egyezik az én logikámmal. Nekem a hardver olyan lenne, hogy milyen RAM-ot vegyek, melyik SSD-t válasszam,... Itt most viszont hardver címkét kapott egy testdiskes és egy procit valami szoftverrel piszkáló téma. Értem én, hogy hardvert noszogatunk ezekben az esetekben a programokkal, de szerintem itt a hangsúly akkor is a szoftveren van és nem a vason, ez így számomra téves, kicsit félrevívő.

csuhas32 Ez jogos, ebből is látszik hogy itt lenne a helye egy új kategóriának (vagy megfelelő másodlagos címkéknek). Egyelőre még nem tudom mi lenne a legjobb, de gondolkodom rajta.

meskobalazs
        Nem volna kedved egy határozott névelőt tenni a cím elejére? Nem egy általános weboldalról van szó, hanem erről a weboldalról.

A weboldalon használt címkék

meskobalazs a következőre módosította a címet: A weboldalon használt címkék.
        Ennyivel később: 17 nap
        meskobalazs eltávolította a kitűzést.
        Ennyivel később: egy év