Sziasztok. Tud valaki erről az orosz rendszerről magyar van benne? Amd gépekre felrakhatò.jofajta?
Elbrus OS 7.1
- Szerkesztve
Ahogy nézem egy Debian alapú rendszer Xfce asztali környezettel. Szóval magyar fordítás szempontjából jó eséllyel megegyezik az ősével. De amúgy nem tudom miért akarná ezt telepíteni magának x86-ra, kb. az egyetlen értéke az, hogy lehet fejleszteni rajta a natív célarchitektúrákra (SPARC, Elbrusz 2000).
Magyar nyelvet hol tudok letölteni hozzá? Köszi a segítséget. iMac gèpre is felraknám lehet. Szerinted otthoni használatra ma call of duty 2 játékra illetve van egy Ubuntu serverem ahhoz szoktam írni dolgokat tehát rácsatlakozok felrakom azt megy. Mondjuk Windows alkalmazás már gondolom nem menne rajta. Elég 3 fèle rendszernek tűnik. Ajánlod amúgy vagy inkább nem? Filmnézés netezéshez?
Ajánlja a fene, használj rendes operációs rendszert
mennydorges
Talaltal hozza (vagy akar regebbi verziohoz is) ingyenes letoltesi lehetoseget?
meskobalazs nagyon negatív vagy.
mennydorges
Akkor adva van a lehetoseg - foltsd le, ird ki, es probald ki live rendszerkent.
Vagy ha ez csak telepito, akkor telepitsd es ugy probald ki.
Ennel hitelesebb infot nem varhatsz tole (szerintem) senkitol.
lala2 jó csak azt hittem valaki magyar vonalon pròbálta már. Még nem akarok bszívni oroszbòl hülye vagyok... Telepítést meg ja.. meg nyelvállítás.
mennydorges
Tudod mit? Letoltom es megnezem mit lehet vele csinalni.
lala2 köszi én 4 körül érek haza melobol csak.
mennydorges
Letoltottem, (lassan jott le) kimasoltam egy Ventoy pendive-ra - kiderult hogy ez egy orosz nyelvu telepito
live-kent kiprobalni nem lehet. Reszemrol itt befejeztem!
- Szerkesztve
Van benn magyar nyelv:
el-6.0.0-x86_64-boot.iso\BOOT\GRUB\LOCALE\HU.MO
Mosít tart a rufus nekem kicsit több mint a felénél. Van itthon egy 640GB nemhasznált vinyóm. Kiveszem addig a többit és arra az egyre fedobom. Megnézem,ha felmegy és át tudom dobni magyarra akkor ok. Sőt le is írom ide persze ha van rá igény.
Report-Msgid-Bugs-To: bug-grub@gnu.org
POT-Creation-Date: 2013-12-24 21:18+0100
PO-Revision-Date: 2011-04-19 00:47+0200
Last-Translator: Gabor Kelemen kelemeng@gnome.hu
Language-Team: Hungarian translation-team-hu@lists.sourceforge.net
Language: hu
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Csak éppenséggel a 6.0. és a 6.2 verziót nem engedi shogy telepíteni amd gépre.
AMdFX 4300 alaplap proci kétmagos... 6gb rammal..
a mester gonfolom erre..
- Szerkesztve
a mester ahogy kiválasztod ahova telepíteni akarod...
virtualboxon se telepul..