Vásároltam egy Samsung M7 monitort és vele egyidőben egy NVidia 1030 videokártyát.
Rendkívül bosszantó problémával állok szemben, valami trükköt vagy házi praktikát ha tudnátok ajánlani.
A Monitorral adtak egy HDMI kábelt, fogásra, kinézetre egy elég jó minőségű kábel. A monitorba jól passzol, könnyen bedugható de azért tart rendesen. A videokártyába viszont ami szintén új, szabályosan lötyög, ezzel még mindig nem lenne baj, de időnként elveszíti egymást a monitor és a PC. Ilyenkor ugye kapcsold ki, igazíts a HDMI kábelen, kapcsold be... Az első alkalommal fél napig bénáztam mire rájöttem a hibára.
Szóval, jártatok már így? van valami megoldásotok rá?

sziget A lötyögős kábel nem csinálhat áthúzást? Én nem merném használni. Először is kipróbálnék egy másik HDMI kábelt. Ha az is lötyög, akkor a videokártya felülete a tág. Vissza tudod cseréltetni?

Én praxis szerűen csináltam mind a mama megnyomását, mind a tüske görbítést.
    Működik, csak nem szabad túltolni.

Köszönöm a tanácsokat, Találtam üzletben egy egy HDMI hosszabbítót az passzos a videokártyába a két kábelvég lehetne passzentosabb is de összedugtam az apát meg az anyát, szigaszalaggal szigorúan áttekertem, remélem ezzel egy ideig nem lesz gond.

Ennyivel később: egy év