Lehet hogy valóban spam lesz, de egyelőre még nem világos, mert bejegyzése egy darab sincs. Meglátjuk.

meskobalazs Te egy nagyon jóindulatú ember vagy! :-) Én biztos kikapnám a linket a „Magamról” részen szerepeltetett dobozból.
    „Másodszor /link/, széles játékkínálatuk lehetővé teszi, hogy különböző kaszinójátékokat kipróbáljunk, beleértve a slot gépeket, pókert, rulettet és blackjacket.”
    Ez nekem mondjuk eléggé egyértelmű, de persze lehet, hogy tévedek.

csuhas32 "Te egy nagyon jóindulatú ember vagy! :-)"
      Javaslom a cím módosítását:
      SPAM?
      helyett
      SPAMMER!

a mester

Szerk: Ritkán adódik olyan, hogy lehetőségem legyen kérésedet teljesíteni, így ezt most ki nem hagynám! Nehezen találtam meg, hogy hol tudom a címet megpiszkálni, de végül sikerült.
        (Az én ízlésemnek az is megfelelne, ha Kaszinó azonosítójának törlését követően két másodperccel ez a téma szanálás áldozatául esne.
        A feljelentés az befut szerintem több emberhez is, de feljelenteni csak beküldött tartalmat lehet, olyanja meg nincs Kaszinónak. Marad még a privát üzenet, de azt egyszerre csak egy személynek lehet küldeni, mondjuk kettő-három potenciálisan illetékesnek nem. Így jutottam arra, feldobom mint témát, aztán valaki csak kiszúrja és előkapja a nagy radírt...)

csuhas32 a következőre módosította a címet: Szemetelő!.

Úgy tűnik, mintha láttam volna ezt, vagy hasonlót a Facén.

a mester Nekem információ szerző és propaganda felület.
          Igaz, ehhez (is) meg kellett tanulnom a "sorok közt olvasni". Az adatokat helyesen értelmezni.
          Degu idomítás közben is sokat tanultam, fejlődtem.

Ennyivel később: egy év