Switch?
Akkor hát mindenkinek köszönöm a segítséget!
- Szerkesztve
Végül vettem a Media Marktban egy olcsóbb switch-et. Az eladó azt mondta, sosem hallott semmi IGMP-ről, de biztosított, hogy a keszülék meg fog felelni a célra.
És igaza lett.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásait.
- Szerkesztve
kozepso Az eladó azt mondta, sosem hallott semmi IGMP-ről, de biztosított, hogy a keszülék meg fog felelni a célra.
Ez a mondat mindig bizalomgerjesztő. Fogalmam sincs, de amit mondok az biztos.
OFF
Én a MM-ban egy tanítható (ez a lényeg) univerzális távirányítót kerestem, amit már neten kinéztem magamnak, csak nem akartam minden polcot végignézi. Jókat dumálgattak és mellékesen megjegyezték, hogy na az tuti nem lesz jó semmihez, mert csak az a jó, amire rá van írva a készülék típusa. És ez ezer százalék.
Még párszor elismételtem nekik a "tanítható" szót, hátha csak nem hallották, de ez nem befolyásolta a véleményüket.
Megvettem (mondom a neten már utánaolvastam) és nyilván minden más média távirányítót meg tud jegyezni, úgyhogy azóta is használom, úgy kb. mindenre, amihez épp kell.
Viszont a kávés részlegen a hölgyek mindig teljesen képben vannak minden kérdésben és kedvesek is.
ON
OFFFFFF
tenkes Viszont a kávés részlegen a hölgyek mindig teljesen képben vannak minden kérdésben és kedvesek is.
Azért az nagyon számít, ha olyasmihez mutatnak hozzáértést, amihez nem konyítasz (annyira).
Könnyebb elfogadni a "szagértő" véleményt.
Nekem fontos volt a CEC a TV választásakor. MM-ban ára, képminőség (ránézésre) alapján versenyben volt két típus, az egyik egy Sony. Mondtam az eladónak, nekem bezi fontos a CEC képesség, a Sony kicsit jobban tetszik, a MM brossúra szerint tudja a CEC-et, de a Sony honlapja szerint meg nem. Az ellentmondás, továbbá az offline vásárlás miatt hiányzó elállási lehetőség miatt szeretném kipróbálni, hogy tuti legyen. Erősködtek, nyugodjak meg tudja az a CEC-et (sony-s nevén bravia sync), különben nem írták volna föl a táblicskura.
Szerencsére "véletlenül" ( ) pont nálam volt a Raspi, meg egy billentyűzet a kocsiban, amit a teszt kedvéért vittem, ha megengedik. Mondtam, csak rádugnám a Raspi-t, billentyűzeten beírom, hogy cec-client, a TV távján meg nyomkodok egy kicsit, rögtön kiderül, van-e benne CEC?
Nem volt, a másikat vettem meg.
A műszaki osztályok eladóiban nem lehet megbízni.
ON.