Sziasztok!
Sajnos nem találtam megfelelő infót arról (lehet nem jól kerestem, Angolom annyira nem jó), hogy hogyan tudnék a két monitoron különböző háttérképeket beállítani, vagy mint a Win 10-ben mappából folyamatosan változtassa a hátteret, minden monitoron mást?
Köszi!

Bocs, csak most volt időm....

csuhas32 Rendszer, környezet?

Ubuntu 22.04.4

Kipróbáltam, telepítettem a Kiterjesztés-kezelőt, de azon belül rá kellene keresni a Walkpaper2-re, de ilyen nincs a találatok között, és az angolom nagy része Google fordítós.

Letöltöttem, Engedélyeztem a végrehajtást, de hiába nem történik semmi, tehát ezzel is elakadtam.

meskobalazs Éppen értetlenkedni akartam, mi az a maszat képem sarkában.
    Megjegyzem, nem szívesen cenzúrázom más művészetét.
    (Odaírja legalább a fórum, ha belenyúltam?)

OFF

a mester (Odaírja legalább a fórum, ha belenyúltam?)

Alapvetően két eset lehetséges:
      Egy hozzászólást a beküldése után nem piszkál senki, ilyenkor a beküldő beceneve mellett csak egy megközelítő távolság látható a jelen pillanattól (egy órája; 2 órája; egy napja; egy hónapja; egy éve;...), ha erre rátolod az egérmutatót akkor megjelenik a hozzászólás beküldésének percre pontos időpontja.

Amennyiben valaki utólag piszkálta a hozzászólást, akkor a beküldő nickje mellett megjelenik a „Szerkesztve” is, ha erre rátolod az egérmutatót, akkor elárulja, hogy ki és hozzávetőlegesen mennyi ideje módosította utoljára az adott szövegfolyamot.