A tegnapi Nvidiás problémából adódóan legfőképp grafikus meghajtó állitgatás xorg vagy waylad stb most már nem úgy működik a gép ahogy szeretném. Nem tudom megállapítani mi a probléma és mikor hol keletkezett, de nem tudom a rendszert újra indítani, felhasználói fiókból kilépni. Kérdésem: Van vetoyon egy systeback_live_2024-06-10.iso fájlom vagy a gépen /home/systemback_live_2024-06-10.sblive és az elöző fájl az .iso és van /home/Systemback/S01_2024-05-27,19.53.35 mappa mentéssel. Az utolsót látja a grafikus Systemback. Tudom ez nem a tegnapi dátum, jelentős program telepítés nem volt a home könyvtár külön van. Én azt gondolom a Systemback futtatása és valamelyik pont alkalmazása megfelelő lenne. De melyik Rendszer-visszaállítás, vagy a Rendszerjavítása. Gondolom a vissza állítás, de bizonytalan vagyok. Előre is köszönöm a segítséget.
sytemback használat
- Szerkesztve
- Legjobb válaszKiralyMarta állította be
KiralyMarta
A Systemback .iso, es a Systemback .sblive rendszer visszaallitasra nem alkalmasak.
Ezek kiirva rendszer telepitesre/ujratelepitesre alkalmasak. (Az integralt telepitojuk
segitsegevel.) - live futtatas mellett.
S01_2024-05-27,19.53.35 ha ezt latja a grafikus Systemback, akkor en ezt inditanam a
helyedben. Igaz hogy eleg regi, de a fix kiadasi ciklusu rendszereken, ez nem tul nagy
problema - legfeljebb nagy mennyisegu frissites letolteset/telepiteset jelenti.
Ha a grafikus Systemback valamiert nem mukodne, meg lehet probalni terminalbol/
konzolbol inditani. (Pl. Ctrl+Alt+F2 - bejelentkezes utan):
sudo systemback-cli
lala2 Igen közben remegő kézzel de kiválasztottam a rendszer-visszaállítást le ment. egy két dolgot újra kelett csinálni, de lehet lefuttatom ismét a visszaállítást nem frisítek megcsinálom ami fomtos és készitek frissités nélkül új helyre állítot. Köszönöm.