• [törölve]

kerestem a Debian linuxomra olyan iso-file felíró programot, ami valóban igényes. Olyat amivel még a bin-fájlokat is fel tudom írni. Sajnos nem találtam. Maradt a windowszos Rufus. Aztán végülis annak is lenne linuxos verziója, de nem tudtam feltenni. Tudtok segíteni?

[törölve] de nem tudtam feltenni. Tudtok segíteni?

Nem adtál semmi kapaszkodót, hogy miért nem "tudtad" feltenni, így nem lehet elkezdeni a segítést.

(Én igénytelen vagyok, nekem "olyan iso-file felíró programot, ami ... még a bin-fájlokat is fel tudja írni", a Linux alaptelepítése is felkínál, én meg nem félek használni. dd a neve. De mint mondtam, én igénytelen vagyok.)

a mester Ha a dd-t használja a háttérben a
      sudo apt install mintstick
      paranccsal telepíthető alkalmazás, akkor az is jó lehet. Azt nem tudom, @[törölve] -nál engedélyezve van-e az a tároló, amiben benne van, de majd csak mutat egy cat /etc/fstab kimenetet, ha nem sikerül ez a bonyolult telepítési varázslat.

Nem az /etc/apt/sources.list -re gondolsz?

[törölve] ami valóban igényes.

Balena etcher miért nem jó? Vagy azt nem találtad meg, vagy az sem igényes?

• [törölve]

Deb kiterjesztésű fáljt kerestem, de nem találtam. Tar.gz kiterjesztésű fáljt találtam, de azt viszont nem tudom hogyan kell felrakni.

• klt válaszolt erre.
          • [törölve]

Köszönöm!

• [törölve]

köszönöm!