• [törölve]

• Szerkesztve

Készítek egy 128GB-os pendrive Wentoy-t. Gondoltam mindent felteszek, amit csak elérek, ami csak kellhet még nekem. Igenám, de van, hogy már csak indítható pendrájvon van meg. Hogy csináljak belőle iso-fájlt? És például a Chromeos flex-ből is csak bin fájlt lehet találni. Hogy csinálok belőle iso-t?

Tudtok segíteni?

• [törölve]

darthvader69 Köszönöm a válaszod. Felraktam, majd a honlap szintaxisát követve beadtam a parancsot. Válaszként kiadta a parancsait, amiből egy kukkot sem értek. Van egy a.bin fájl. Akarok belőle egy a.iso fáljt készíteni. Leírnád a parancsot?

[törölve]
      bchunk a.img a.iso

természetesen, abban a könyvtárban add ki a parancsot, ahol az "a.bin" fájl van, vagy add meg a hozzá tartozó útvonalat /home/ateszka/bizbasz/a.bin vagy valami hasonló és utána azt, hogy hová akarod az .iso fájlt

[törölve]
        "Írtam, kiadott egy listát a parancsairól."

Szórakozol velem? Azt hiszed orákulum vagyok? Olvasd el, amit kiadott és tégy aszerint!

[törölve] Hát akkor légy olyan kedves, és másold ide, amit te írtál, és az is, amit a gép.
          Egérrel kijelöl, hozzászólásba középső gombbal beilleszt.
          (Utálom, de akár lehet képernyőkép is.)

• [törölve]

• Szerkesztve

darthvader69 Arcoskodok? Magadról beszélsz? Add ki a parancsot. Neked is ki fogja írni.

Nézd, én nem tudok angolul, ide csak válaszokért jövök. Amit te írtál, az ott volt a honlapon. Beírtam. Nem csinálta meg. Innen én nem tudok tovább menni. Vagy segítsz, vagy nem, de vagdalkozzál itt.

[törölve] ? Működni működik, de ez nem csinál .iso-t a zsozsóból, csak lekérdez dolgokat.
            Ha nem akarod megmutatni, hogy milyen válaszokat kaptál, azt is megértjük.

darthvader69 Légyszi ne légy tapló!

[törölve] Te pedig legközelebb másold be, hogy mit írt ki, mert a „kiírt valamit” az nálam is csúnya fekete pont 🙂

[törölve]
              Van valamelyik konyvtaradban egy letoltott .img kiterjesztesu fajl. (Pl.: Hottentotta.img)
              Ebben a konyvtarban nyiss terminalt (Jobb egergomb katt. egy ures teruletre --> Megnyitas terminalban) - A parancs:
              bchunk Hottentotta.img Hottentotta.iso
              Igy is hibat dob?