Htibi csuhas32 Szerk: De jó hogy szólsz, a Letöltés oldalon nálunk még 24.04 linkek vannak, nem is mutatnak sehová. @Htibi @meskobalazs @Phace @hepaly Kérek szépen egy 24.04.1-re igazítást! Köszönöm! Már kiigazíthatnád te is. :-D (Arról nem is beszélve, hogy nekem nincs jogom szerkeszteni, mióta ez az új csoda működteti az oldalt.)
sömike KiralyMarta Kedves KiralyMarta! Én bizony frissítenék még nyaralás előtt! Sokkal jobb úgy pihenésre menni, hogy bizton tudom: otthon a rendszerem a lehető legfrissebb állapotban nem csinál semmit. Persze ha a frissítés balul ütne ki, akkor már én is vakarnám a fejem. Végső esetben a nyaralás lemondása/kihagyása is elfogadható.
KiralyMarta sömike Kedves sömike! Mit gondolsz arról, hogy mégse frissítek, de hogy biztonságba legyek kikapcsolom a gépet, nem szerver (kecske, káposzta).
Phace meskobalazs Igen, én csak az egyéb letöltések részt csináltam. A lényeg, hogy már jók a linkek. 🙂
KiralyMarta Htibi A frissítés kezelőben be van állítva hogy a hosszútávú frissítéseket jelezze, nem emlékszem, hogy elutasítottam, azt gondoltam más se tartja stabilnak ezért nem ajánlja fel.
KiralyMarta csuhas32 Köszönöm a jó választ és a további intézkedést, nem akartam felfordulást okozni. Most Htibit jelölöm Ö volt a gyorsabb.
zsolt160matizos Nekem tegnap meg volt. Most ismerkedek vele, Google online fiókba nem lép be... Eltűntek az ikon képek, próbálom rendbe rakni, de nem enged képet adni az ikonnak..