sömike KiralyMarta Kedves KiralyMarta! Én bizony frissítenék még nyaralás előtt! Sokkal jobb úgy pihenésre menni, hogy bizton tudom: otthon a rendszerem a lehető legfrissebb állapotban nem csinál semmit. Persze ha a frissítés balul ütne ki, akkor már én is vakarnám a fejem. Végső esetben a nyaralás lemondása/kihagyása is elfogadható.
KiralyMarta sömike Kedves sömike! Mit gondolsz arról, hogy mégse frissítek, de hogy biztonságba legyek kikapcsolom a gépet, nem szerver (kecske, káposzta).
Phace meskobalazs Igen, én csak az egyéb letöltések részt csináltam. A lényeg, hogy már jók a linkek. 🙂
KiralyMarta Htibi A frissítés kezelőben be van állítva hogy a hosszútávú frissítéseket jelezze, nem emlékszem, hogy elutasítottam, azt gondoltam más se tartja stabilnak ezért nem ajánlja fel.
KiralyMarta csuhas32 Köszönöm a jó választ és a további intézkedést, nem akartam felfordulást okozni. Most Htibit jelölöm Ö volt a gyorsabb.
zsolt160matizos Nekem tegnap meg volt. Most ismerkedek vele, Google online fiókba nem lép be... Eltűntek az ikon képek, próbálom rendbe rakni, de nem enged képet adni az ikonnak..