tenkes
Igazából nem tudom megérteni... Volt már nekem is, hogy 'instant' OP-rendszert kellett használom (10 + éve volt 1-2 hónapig) utána gyakorlatilag a szemétből (max 3-4 ezer forintból) össze tudtam rakni egy olyan gépet, amin egy Linux elszalad (igaz, akkor még azt mondtuk, hogy egy kaputelefonon is elmegy), -ma már nem, legalábbis nem mind- A leg-lécesebb egy x486 volt 16 KB Ram-mal 1.44-es floppy meghajtóval "HDD nélkül" mégis ment, mint mail-szerver...
Ami nekem felüti a szemem:, 1-2-3-5 napja regisztrált tagok teszek fel olyan kérdéseket, amikre a gugli simán válaszol. (és itt a fórumon is kitárgyaltuk már)
OFF
Amit én tapasztalok, hogy a Win(akármi) kimondottan erős "vasat" igényel, és nem mindenki teheti meg, hogy kidobja a régit és újat vegyen. Alternatív megoldást keres a felhasználó (ami dicséretes)... De eddig hozzá volt szokva, hogy fizet valamiért, oszt megkap mindent (reklámokat is, mert ugye fizetett érte)...
Persze segítünk, ha tudunk, de sokszor már a kérdések feltétele is gondot okoz az új felhasználóknak. Még ez sem baj, mert kibogozzuk. Feltéve, hogy az általunk adott útmutatást megérti, és egy egy-két szavas parancsot be tud másolni, és a kimenetét ide vissza tudja írni...
-Nem anyagi okokból, vagy haszonszerzésből. (legalábbis én sosem kaptam semmit, pedig tizen-pár éve csinálom)
-Csak segíteni akarunk, és ennyi!
Bizonyára ezért is, jól megkapom a magamét, de általában adott problémára, adott választ várunk
ON