Telepítettem Ubuntu alá az OmegaT programot a snapstore tárolóból, de itt csak az 5.3 verzió volt elérhető. Akartam frissíteni a 6 verzióra, ezt a program fel is ajánlotta, figyelmeztetett, hogy elérhető a 6 verzió, és megkérdezte, hogy akarom-e frissíteni, de miután rákattintottam, azt válaszolta, hogy nem lehetséges frissíteni. Angolul mondott valami olyasmit, hogy browser action is not supported on this platform. Mit lehet ilyenkor tenni?

Tippem szerint a snap programok csak a snap tárolóból frissülnek és automatikusan. Amikor a Snap Store-ban frissül, nálad is fog.

puho Ránézésre ez a snap csomag hibája (a hibaüzenet pedig BROWSE action is not supported volt), de nem úgy tűnik, hogy nagyon karbantartanák, hiszen 2021-ben volt utoljára frissítve.

Szóval én is a közvetlen telepítést javasolnám. Sima javás alkalmazás, nem egy nagy kunszt.

De egyébként nem tudom, hogy ezt mire szeretnéd használni, lehet hogy a Lokalize-zal vagy a POEdittel jobban járnál.

Köszönöm. Sikerült telepíteni. Majd kipróbálom a Localize és a POEdit alkalmazásokat is.