Két általam használt grafikai programmal is meggyűlt a bajom ezért ránéztem az erőforrás használatra. NeoHTop azt mutatja, hogy a WebKitWebProces CPU 19-22%, RAM 234 MB, VIRT 70,6 GB és a webKitNetworkPr CPU 0, RAM 60 MB, VIRT 66 GB nem tudom ezek a RAM és VIRT értékek magasnak számítanak-e. A másik Krita új verziója azt írja:
"Linux
Megjegyzés: az 5.2.10-es verziótól kezdve az Ubuntu minimálisan támogatott verziója a 22.04.
[!FIGYELMEZTETÉS] Az 5.2.10-es verzió frissítette az AppImage futtatókörnyezetet, amelyről ismert, hogy nem kompatibilis az AppImageLauncher régebbi verzióival. Az AppImage futtatókörnyezet fejlesztői az AppImageLauncher eltávolítását vagy frissítését javasolják. Lásd ezt a jelentést: 121. probléma További AppImage hibaelhárítási információk itt találhatók: FUSE "
Nem emlékszem, hogy telepítettem volna AppImageLaunchert. De amikor először használtam AppImage-t akkor mintha lett volna hogy ahhoz, hogy működjön mintha kellett volna FUSE. Ezt nekem kell frissíteni? Ha frissítem van valmilyen hatással az előző verzióval futtatott AppImage fájlokra? Köszönöm. Sajnos nem mindig értem a segítség leírást.