Kinek kell és milyen mértékig őrizni a biztonságomat.
Nézegetem a e-mailokat ás látok egy gruppi levelet (2 szer ha vásárolta nem bántam meg de nem itt vásárlok) volt most is egy termék amit most nem vennék meg (nyaralni megyek) de érdekelt volna. Klikk. Tájékoztat a Telekom hogy ö most megvédett mert FELTEHETŐEN rosszindulatú vagy adathalász kódokat tartalmaz. Mi alapon korlátozz hogy mit nyitok meg. Első próbánál még bejött a speciális lehetőség ahol bankkártya adat lopásról írt, mivel nem akartam vásárolni mentem volna tovább, de ott se engedett. Írja, hogy a Telekom oldalán ez a funkció nem található, ö maga nem vezet oda. Próbáltam csevegéssel, de ha valaki próbálta Vandát az a borzalmasnál is borzalmasabb mert csak az általa feltett kérdésre Igen, Nem válasz engedélyezett. Tudom a számítógép is ezen az elven működik de hol van ettől Vanda. Az is felmerül bennem mi történik akkor ha csak haragszik egy oldalra a Telekom (bár milyen indokkal, késöbb persze más szolgatatatok is ezt csinálják) bármit letilthat mobilon, TV-n, asztali gépen (most az asztali gépen csinálja).
Nekem ez megdöbbentő, túlzó, de attól félek a többi szolgáltató is át áll erre.