klt csuhas32 picit konkretizáld a gép adatait, Ez új gépnél is hasznos lehet. Egy 5-6 éves magasabb kategóriájú ( 6-8-ik gen. i5 - i7 CPU + 8..16GB RAM) simán állva hagy egy vadonatúj belépő szintű (Celeron N5000 pölö + 4GB RAM) masinát.
a mester csuhas32 Egy picit konkretizáld a gép adatait, Valaki00 Köszönöm az értékes válaszaitokat! 🙁
csuhas32 a mester Lehet, hogy nincs most konkrét gép, ez csak egy ilyen tág elméleti kérdés volt, hátha van olyan válasz, hogy az XY tuti minden gépre, mindenkinek, bármit is értsünk hétköznapi otthoni felhasználáson, mert...
Valaki00 És bár nekem nincsen ilyen kényszerem, mégis ezen szoftverek minden változatát ismerem. Nekem öreg, gyenge gépre a legjobban a Linux Mint XFCE tűnt a legprajtikusabbnak. Szerintem minden fontosat leírtunk. Zárható a topik.
tenkes Valaki00 ezen szoftverek minden változatát ismerem Akkor mire voltál kiváncsi? Simán meg is oszthattad volna mindenre kiterjedő ismereteidet.
tenkes Valaki00 Általában ilyenkor egy konkrét problémára szoktunk gondolni, azért kérdezgették a többiek is a gép jellemzőit. Én is próbáltam épp ezért konstruktívan hozzáállni, de nagy általánosságban azt tudom mondani, egy valóban régi gépre nem a linux a hatékony megoldás, hanem egy újabb gép.
darthvader69 a mester Ennek a duplanullás Valakinek - számomra - kutyagyula szaga van. Persze, tévedni mindig lehet. 😉