Volt egy kist túlterhelési válság, így nem tudtam szorosan követni a témát.
Na, de most!!! 😃
csuhas32 felfelé nem lehet menni a driverrel, mert ez, ha jól tudom, az elérhető legfrissebb,
Ez most melyik kártya, melyik driverrel?
Mert ha az RTX 3060, akkor ahhoz van egy újabb, 590-es.
Rosszabb nem nagyon lehet alapon esetleg meg lehetne próbálni, utána pedig visszafele lépkedni.
Azt nem tudom, hogy a repóban lévő Debianék által csomagolt verzió is vacakol-e?
(Tudom, az régebbi). Én akkor birizgálom a driver verziót, ha valami miatt konkrétan nem jó a régebbi, esetmben a Davinci nem áll szóba az 570-nél idősebbel. De @KiralyMarta gépén nem fut DR, inkább Blender: ahhoz is feltétlen kell az újabb driver? Csak kérdem...
Meg lennék lepve, ha a Debian tárolóból telepített Blender nem tudna működni a szintén tárolóból telepített driver verzióval, szerintem kéne menjen, bár megfelelő hardver hiányában nem tudom ellenőrizni a premisszámat 🙂
KiralyMarta LMDE egy Debián ebből származik az Ubuntu gondolom
Igen, de az LMDE eggyel régebbi brancs. LMDE a Debian stable (gyakorlatilag egy az egyben, csak a Cinnamon verzió picit újabb benne), de amúgy minden régebbi benne, mint az Ubuntuban. Az Ubuntu pedig a Debian testing -re épül, ami a következő stabil kiadás lesz majd egyszer, valamikor.
csuhas32 semmi köze LXDE-hez vagy nem létező Laser-hez
Mivel a Firefox-szal összefüggésebn került elő először, én tisztára azt hittem, a Quantum keveredett elő álnéven 🙂
Nem tudom, lehet-e még másképp félreérteni? 🙂
Most már persze tudom, hogy a Plasma, végül is szintén zenész, a lényeg, hogy lehessen vele fémet vágni.
Kutyó Te mivel próbálkoznál a probléma megoldására?
Én másik driver verzióval is kísérleteznék.