KiralyMarta Kicsit javítok az írottakon. Ha a keresőbe beírom "Játék a Linuxon" (mert nem emlékszem a pontos címre) akkor ha a kereső fölé viszem az egeret akkor utolsó pozícióban ott a blog. Előtte e fórum bejegyzések lehet mindig így volt és ezt már mindenki megszokta. Ha entert nyomok a keresésnél a lehozott listában nem találtam a keresett eredményt.
A megszoktam az túlzás, de most hogy írod, kezdem felfedezni. Ha beírok valamit a keresőmezőbe, akkor alapvetően a kereséshez passzoló megoldott fórumtémákat mutatja, ezeket jeleníti meg akkor is, ha „nagyban” azaz teljes oldalon nézem a keresési eredményeket. Ezért szűk a találati keresztmetszet amit ad, ezért nincs benne sokszor, amit meg szeretnénk találni.
Viszont, amikor elsőre ott vannak „kicsiben” a keresési találatok, akkor alul megjelennek a megoldással nem rendelkező témák is, (így a blogbejegyzések) is, a „Keresés az összes témában:..”-nál. Ha arra kattintasz, hogy így keressen, akkor az összes ilyen találatot eléd dobja.

Látod, ma is tanítottál nekem valamit! Köszönöm!
Szerk: Itt az eredmény a „Játék a Linuxon”-ra való teljes keresésre:
https://ubuntu.hu/?q=j%C3%A1t%C3%A9k%20A%20Linuxon%20
Szóval még az analógiákat is fel lehet állítani:
Keresés az összes olyan témára, mely tartalmazza:
ubuntu.hu/?q=IDE-JÖN-AMIRE-RÁ-SZERETNÉL-KERESNI%20
ubuntu.hu/?q=Játék a Linuxon%20
Keresés csak a megoldással rendelkező témákban (alapértelmezés):
ubuntu.hu/?q=IDE-JÖN-AMIRE-RÁ-SZERETNÉL-KERESNIis%3Asolved
ubuntu.hu/?q=Játék a Linuxon is%3Asolved
Bemásolod a címsorba, amelyik típusra szükséged van, majd nyomsz egy entert és ha jól csináltam, akkor megkapod ugyanazt, mintha az oldal keresőjét használnád, de persze csak addig, míg a srácok át nem programozzák az oldalt. :-)
BOLDOG KARÁCSONYT!