Leventee123 Sziasztok! Linux Mintem van, próbáltam beállítani a Clawmail programot, de nem tudom, folyamatosan ezt a hibát írja ki, esetleg tudtok valami megoldást? Vagy leírnátok, hogy hogy csináljak fiókot hogy jó legyen?
meskobalazs Leventee123 Szia! Milyen levelezést szeretnél beállítani? A hitelesítés módja erősen szolgáltatófüggő.
Leventee123 klt Jesszusom ez nagyon bonyolultnak és nem biztonságosnak látszik 🙂 Lehet inkább hagyom a francba, nem tudtok valami appot ami nagyjából úgy néz ki mint a Clawmail?
klt Leventee123 Leventee123 ami nagyjából úgy néz ki mint a Clawmail? Az sem lesz jó, mert a Google megköveteli az Oauth hitelesítést. Vagy keresel másik e-mail szolgáltatót, amelyik nem csinál így, vagy beállítod az Oauth tokent.
meskobalazs Én is megpróbáltam beállítani a saját fiókomat, de feladtam. (Egyébként sajnos már a program felületén elsőre látszik, hogy nagyon kiöregedett, de hogy ennyire körülményesen állítható be a világ legnagyobb e-mail-szolgáltatója, az mindent elmond.)
a mester Leventee123 Tegyél rá bélyeget 🙂 (Persze feladhatod e-mailben is, akkor megspórolod a bélyeget.)
Leventee123 klt Számomra borzasztó a felülete, nem áll kézre, akkor már inkább Evolutiont hassználok, próbálok vele megbarátkozni... 🙂
klt Leventee123 akkor már inkább Evolutiont hassználok Én is azt szeretem használni! De a TB a legkézenfekvőbb opció, ha valaki email klienst keres. Hátha itt kapsz még valami tippet: https://itsfoss.com/best-email-clients-linux/