Mindenek előtt elmondom, elsősorban azért indítottam ezt a lapot, mert tenkes fórumtársunk megkért, ne szóljak (piszkítsak) bele az Ő területébe. Nekem nincs vele kapcsolatban ilyen elvárásom. Legalábbis, általános érvénnyel nincs.
A Más témában már előkerült pár dolog. Az is, hogy a kommersz felhasználásban egyre inkább Marika néni kompatibilissá vált, válik a számítástechnika. Én még hozzáteszem, ha Marika néni polkonform módon megfizeti ennek árát.
A másik kiemelkedően nagy tételnek a módszerváltáshoz kapcsolódó amerikanizálásunkat látom, az ehhez kapcsolódó környezethez való viszonyulásunk változásával együtt.
Ezzel az átideologizálással nagyot erősödött a dominancia, mint megélhetési érték szemléletmód is.
Ez durván beleszólt, beleszól a hagyományaink szerinti értekezések vitává alakulásába.
Ebben a fórumban természetesen elvileg sem létezik a polkonformitást biztosító net kommandó.
Nekem nagy tanulság volt a hwsw fórum is. Azért is ajánlom az onnan megszerezhető tanulságokat is, mert az ottani hatások ide is kiterjedtek.
Általános igazság: Csak az marad meg amire van a fennmaradásához elégséges érdeklődés.