Akkor majd összedobjuk a pénzt, veszünk saját kábeleket, és összekötjük a saját gépeinket, ők meg kapják be. :D:D
A Linux eddig is törvényes "underground" volt, nem lenne nagy érvágás. Viszont azok, akik ezt kitalálták, lehúzhatják magukat a budin. :)
Egyébként arra kíváncsi vagyok, hogy mi az indok. Mmint nem a valós, mert azt sejtjük. Hanem az ürügy.
Egyébként eleve rossz az emberek hozzáállása, mert nem tudnak gondolkodni a jelenlegi rendszeren kívül, aminek az alapja a pénz. Pedig van azon kívül egy másik rendszer, ami sokkal kézenfekvőbb, és használhatóbb, és ez az emberek és a tanulásra épülő rendszer. Hiszen egy erkölcsileg kiemelkedett ember, még ha nem is jelentős a tudása, sokkal hasznosabb lehet az emberiség szempontjából, mint egy gazdag ember.
Mondok egy példát. Most, kivel vagy ki jobban a sz*rból? Ha van egy ismerősöd, akinek vannak barátai, akikkel együtt meg tudjátok oldani, hogy megéljetek; Vagy ha van egy olyan ismerősöd, akinek, és aki barátainak sok pénze van, és tudnak neked segíteni anyagilag? Egyértelmű, hogy az előbbi jó, de a második még jobb. Rövid távon legalábbis.
Nade nézzétek meg a gazdasági válság alatti Németországot. Elégették a pénzt, mert nem volt értéke. Ott semmit sem érsz azokkal a barátokkal, akiknek pénzük van, mert nincs semmi értékük. Legalábbis a mostani szempontunk szerint.
Az első csoport, akiknek földjük van, tudják, mikor kell vetni a búzát, hogy kell tartani disznót, hogy kell házat építeni, stb, azokkal jobban jársz még válság idején is. Én segítek neked, te segítesz nekem.
Vagy itt van az Ubuntu. Összeszámolta valaki is valaha, hogy mennyit segített másokon, és ezzel mennyi pénztől "esett el", és mennyit spórolt ezzel a másiknak?
Olyan "pénzek" mozognak itt, amiket átlagember nem is lát, nemhogy felfogná.
Akik itt segítenek, azok értékes emberek, mert sok időt és energiát, és egyúttal pénzt spórolnak másoknak.
Ebből is látszik, hogy az emberek és a segítség - ami egy tanult, erkölcsös megnyilvánulás - messze értékesebb, mint a pénz, de mivel jelenleg az emberek nem látnak tovább, mint amit a lánc enged, ezért nem képesek azon kívül gondolkodni, és ezért találnak ki hülyeségeket.
Rosszul épített házhoz ragaszkodnak, ami egyszer a fejükre fog borulni..