hello.Nemreg tertem att ubuntura ami eleinte nehezsegeket okozott,peldaul a netet nem tudtam letrehozni,mostmar tudom hogy terminal sudo pppoeconf es innen mar gyerekjatek,megoldottam a yahoo problemat is,mert nekem olyan kliens kellett ami tudja a webkamerat is ez peddig a gyache progi,megtalaltam a legjobban mukodo torrent klienst is ,ami a deluge torrent kliens,szoval mindenre van megoldas csak utanna kell jarni,mostmar csak egy olyan progit kell talaljak amivel ki,be lehet kapcsolni a gepet automatikusan,azaz idozitve,ha tudtok valamit szoljatok.valami dogos filmlejatszo sem artana ;)
amit meg kiemelnek az ubuntu tudasabol az az ,hogy a bluetooth-hoz nem kell semmi driver,siman felismeri a telot,csak aktivalni kell az opciokat(kipipalni)mindent
a web kamerahoz sem kell semmilyen driver ugy megy a look 312P webkam mint atom no error no problem,persze XP-vel ment ,de csak ha telepitettem a drivert es vistaval nem ment semmi keppen
HA TUDTOK MEG OKOS DOLGOKAT AMIBEN PROFI AZ UBI AKKOR IRJATOK LE,ENIS LEIROM MAJD HA SIKERUL VALAMI UJ DOLGOT MEGCSINALNOM AMI MEG ESETLEG NEM MEGY JOL,VAGY MEG NEM JUTOTT ESZEMBE ;)