sdezso Sziasztok! Windows alatt használtam valami Tweak progit, ahol be lehetett kapcsolni az X-mosue-t, ami azt csinálja hogy amelyik ablakra viszem az egeret az lesz az aktív. Ezt hogy lehet megcsinálni Ubiban?
zaivaldi bár gondolom nem openboxot használsz ablakkezelőnek, de ha mégis, openbox alatt az obconf programban a mouse fül alatt kell bekapcsolni a "focusing windows when the mouse pointer moves over them"-et. compiz és metacity alatt nem tudom, hogy lehetne.
sdezso zaivaldiTegnap este már biztos fáradt voltam, mert sehol se találtam meg. Most meg miután elolvastam a hozzászólásodat azonnal megtaláltam. :) Beállítások/Ablakok és ott van az első pipa. Tegnap mindenáron az egér és a NVIDIA X Serverben kerestem, de ott nem volt.
DcNdrew Ez olyan, mint amikor anyukám nem találta, hogy kell SMS-t küldeni. Egy gombot kellett háromszor megnyomni. :D Rendszer - Beállítások - Ablakok - Ablakok kiválasztása, ha az egér föléjük ér. :)
[törölve] DcNdrewJaja, ezt minden ablakkezelő tudja GNU/Linux alatt, ugye ilyesmi Windows alatt nincsen, és ha jól tudom OS X alatt sincs. És még mondják, hogy a "Linux" az elmaradt operációs rendszer. (szerintem kifejezetten hasznos funkció).
sdezso [törölve]Azzal kezdtem, hogy Windows alatt használtam .... Van win alatt is csak alapból nem érhető el. Az MS oldalárol leht valami Tweak progit letölteni, amiben be lehet kapcsolni.