Roll Teljesen jó. Viszont a film előtti ,,Powered by Ubuntu" szlogennel a reklámozást is megoldanák (persze ezt csak viccnek szántam) Gratulálok nekik! :)
Windows NT RollNem csak vicc lehet, de valóban csak akarat kérdése és megoldható a dolog. Máshol is látni, ha figyelmes az ember ezt a "Powered by....." szöveget.
fidusz sdcirc-n mar Xwindow néven nyomul... ;) (rábeszéltük még tavaly, hogy nem ártana nevet változtatni)
Zoli fiduszNem akarok emiatt a hír miatt blogot nyitni, de az Ubuntu úgy tűnik nem hagyja nyugodtan a pc gyártókat sem:) Íme a Dell újabb próbálkozása: http://www.pcworld.hu/story.php?sid=11733 Amúgy öröm számomra ez az Urániás váltás. Remélem mások is követik a példát.
fidusz ZoliA Dell már tavaly óta szállít Ubuntuval előtelepített gépeket. Kb. egy éve ez kiemelt hír volt itt is, a Full Circle is írt róla.
Zoli fiduszIgen tudom. Ez egy újabb próbálkozás a Dell-től ami csak jó jel lehet, mert a az előző széria eladási adatait nem nagyon akarták nyilvánosságra hozni. Egyes becslések szerint kb. 40.000 db Pc-t tudtak így eladni.
CruelAngel ZoliCsak az USA-ban? És lehet tudni, hogy hány nem Ubuntust adtak el? Én azért kiváncsi lennék az arányokra, mert azért ez a 40 000 szerintem nem annyira borzalmas szám.
cibri Nagyon jó! Bizom benne , hogy egyszer a WINE alkalmas lesz az egészen windows specifikus programokkal is meggyürközni. Így tovább!