Nagyon sok helyen tettem már fel kérdéseket, azonban nem volt szerencsém. Sajnos a gépemmel sincs!
Egy olyan átkozott helyzetben vagyok, hogy már szinte nem merem használni a rendszert normálisan, mert folyton a legrosszabbkor hal meg! Ha DVD-t írok, vagy letöltök valamit, nem merek semmihez se nyúlni mellette, nehogy megint kilépjen és elszálljon! Iyenkor csak a videokártya driverének (néha többszöri) újratelepítése a megoldás! Ki sem tudom fejezni, mennyire unom! ATI-ék szándékos szabotázsa ez!?
Ráadásul nem tudom eladni se ezt a notebookot, szóval marad az ATI.
Örülnék, ha valakinek volna valami ötlete... mármint hogy hogy tudnám úgy összerakni a rendszert a videokártya driverével, hogy az ne okozzon komoly problémákat és ne vegyen el 15-20 perceket újra és újra az életemből naponta néha többször!
Nem tudom, most vagy én csinálok valamit iszonyat rosszul, vagy tényleg egy rakás szar a driver! És az envy sem jobb, az is csinálja! Nemrég kipróbáltam a Suse Linuxot, most már így egy kevés linuxos ismerettel, de ott se megy, sőt... ott meg olyan, mint amikor ide telepítem az xserver-xgl-t!
Azonban úgy vettem észre, hogy nincs több lehetőség driverek terén, az Omegára külön rákerestem, de azok nem csinálnak linuxos drivert.
És pillanatnyilag nincs 250E Ft-om egy új gépre csak úgy, szóval vagy lemondok mindenről, amit a videokártyám csinál, vagy fel kell raknom egy Vistát, amit szerettem volna elkerülni.
Nem lehet valahogy újrafordítani a drivert, vagy valami ilyesmi? (Mármint gondolom a zártat forrás hiányában nem, de ott az envy.) Ebben nem vagyok jártas.
Bárkinek a véleményét szívesen fogadom... főleg azoké érdekel, akiknek már sikerült normális működésre bírni hasonló kártyát, egyáltalán egy ATI kártyát!