Szeretnék egy kis segítséget kapni. Nemrég teljesen tanácstalan módon ujratelepítettem a rendszeremet. Letöltöttem rá minden frissítést. Feltettem a mencodert és vettem fel tv-ből. Ahogy a tv felvételt elindítom, egy pukkanást hallok, és elhallgat a gép. természetesen a tv hangját hallom, illetve a felvételben is tőkéletes a hang, de a tv hangját is csak azért hallom mert vonalbemeneten megy. MP3, OGG, Mpeg, bármi... vagy akár rendszerhangok.. csak akkor szólnak onnantól kezdve ha ujraindítom a gépem. Mivel nem sűrűn veszek fel ez nem olyan nagy gond, a nagyobb gond hogy egyik napról a másikra előjött ez a tünet a "mindennapokban" is. Sőt.... a rendszeremnek egyedül a bejelentkező képernyőn van hangja. Hallom azt a "briggyelő" hangot, kéri a felhasználó nevet, jelszót, de amint beírom és belépnék, még az asztali elemek megjelenése előtt egy közepes hankerejű pukkanást hallok, és a gépem meg sem mukkan.
Valami ötlet erre a problémára?.. teljesen tanácstalan vagyok már. elég sokminent kipróbáltam. Remélem valaki tud használható ötlettel szolgálni minél hamarabb.
Előre is köszönöm! :)