sdcaz ékezetes karaktereket (a magyar őöüóúéáí) nem tudja kezelni. ha átnevezed, akkor frankó!

• sdc válaszolt erre.

kzsoleDe mit kéne átneveznem? Egyébként sem igazán értem, hogy egy angol nyelvű zeneszámban a szöveget hogyhogy nem tudja megjeleníteni:(

sdcAz útvonalban szerepel ékezet, nem a fájlon belül

• sdc válaszolt erre.
        Ennyivel később: 7 hónap

Sziasztok! Megszabadultam az ATI video kártyámtól igy ismét linux :) Hogyan lehet ultrastar ng be zenét rakni hogy azt fel is ismerje? sajnos mar elfelejtettem :(

• Roll válaszolt erre.

banya1987Szerintem, ha a sima ultrastar-ból átmásolod annak mintájára akkor felismeri. De nemtudom, már rég volt

Rollazt tudom csak azt nem hogy hova mert anno rendszergazda joggal az usr mappaban a games nel megvolt az egesz mappa songs mappaval egyutt de most csak az alkalmazas van ott.

banya1987Megvan a megoldás. Ide írom hogy más is okuljon belőle. Sudo nautilus rendszer gazda jog Feljon egy ablak ott usr/share/games/ultrastar-ng/song ide a szamokat es mukodik :))

banya1987A program leírásában azt látom, hogy mp3-akat kezel. Ezek szerint a kar vagy mid fájlokat nem is kezeli egyáltalán? szoda

szodaA mid fájlokat kezeli. De az mp3-as számok lejátzása lehetővé teszi a normál zene lejátszását.

Az ultrastart már leadták, Performous néven van. Azt keresd a neten.

Ennyivel később: 13 év