Nem tudjátok, hogy hogy lehet megoldani azt ha indítok egy alkalmazást akkor az legelöl jelenjen meg? Ez a default beállítás és nem tudom, hogy mit tehettem, de pl. ha használom a firefoxot és elindítom a thunderbird-öt akkor legalulra kerül. Baromi kényelmetlen... Köszi

Helló! a compiz beállításaiban :general settings-> Focus & raise behaviour fül és ezen belül Focus prevention level. Ezt low-ra vagy off-ra kell állítani, akkor szépen egymás fölé pakolja majd az ablakokat. De lehet vele játszani, hogy neked mi a legjobb.

Héj! Ilyen kellett volna nekem is! Merthogy csetelés közben baromi idegesítő, ha rápöttyintek egy linkre, közben írok, és felé dobja írás közben a FF ablakot...

tam-tadamKöszi. Nekem low volt beállítva most off -ra nyomtam. Most vizsgálgatom, hogy működik...

kalviSajna a még mindig. A ha fut a firefox és elindítom a thunderbird -öt akkor a szerencsétlen thunderbird a firefox mögé "érkezik" Lehet máshol próbálkozni ?

kalviesetleg próbáld meg, hogy a Focus Prevention Windows részhez nem írsz be semmit, nálam így mindent egymás fölé pakol, a beállításoktól függetlenül. Amúgy nálam minden be van pipálva és az auto-Raise Delay 1000-re, a Focus Prevention Level fül low-ra van állítva.

Ennyivel később: 14 év