Üdv!
Elég régóta böngészem a fórumot, és gondolom ti is észrevettétek hogy a témák gyakran ismétlődnek, a megoldások a kezdők, és persze mások számára is elkeverednek, vagyis nincsenek szem előtt.
Arra gondoltam létre lehetne hozni egy oldalt, ahová a megoldásokat beküldjük.
Pl. Hosszan beszélgetünk arról mi lehet egy ... valami megoldása. Amikor végre megvan a megfelelő a megfelelő címmel (hogy megtalálható legyen) beküldjük egy oldalra, így minden megoldásmenet, tutorial egy helyen lenne összegyűjtve, és mindig frissítve.
Az ötlet nekem úgy jött hogy sokszor telepítettem már újra az ubuntut, és mindig megcsinálom ugyan azokat, meg próbálok újdonságokat is bevezetni, de mindig mindent újra ki kell keresnem itt a fórumban. (Ezért inkább van egy listám a hasznos fórumtémákról egy ftp-n.) Magam miatt mindenképp létrehozok valami egyszerűbb (adatbázisszerűséget), de ha benne lennétek egy ilyen fajta együttműködésben, ami tulajdonképpen a megoldások beküldésén alapszik, akkor kibővíteném.
Várom a véleményeket ezzel kapcsolatban, egyáltalán szabad e ilyet csinálnom. (Mármint hogy az itt leírtakat egy gyűjtőoldalra beküldenénk)
Hozzáteszem hogy az oldal kivitelezését én vállalnám, de ha ezen oldalon belül is van lehetőség efféle rendszer kialakítására... szóval csak írjatok.