[törölve]Szerintem jó az ötleted, de az a baj, hogy a közelemben lévő (álltalam is kijárt) általános iskolában ismerem a tanári kart, meg a diákok érdeklődését, szóval mindenkit. Nagyvonalakban. Azt is tudom hogy ha beállítanék egy olyan kéréssel, hogy had tartsak egy előadást a linux-al kapcsolatban, kiröhögnének, vagy valami nem túl frappánsal leráznának. Mert nem érdekli a tanárokat az hogy mást is tudjanak. Van ezen kívül ugyan még 2 állt.isk. is, de nem is tudom, szóval mennék, de nem merek beállítani azzal, hogy előadást tartanék, ahhoz anyag is kellene, meg felkészültség. De a lényeghez visszakanyarodva, meg lehetne próbálni, nem tom, hogy nem akadna-e meg az egész már igazgatói szinten.
Meg az igazi baj ezzel a megismertetéssel, hogy a gyerekeknek az lesz az első kérdése, hogy elfut-e rajta a mittoménmilyen játék. Most erre nem mondhatom azt hogy : "nem de helyette nagyon biztonságos", mert az nem érdekli a 7.-8.-osokat. Azért mondtam hogy az egyetemeken, mert ott már átok némi szélesebb látókörűségre hajlandóságot. Könnyebben fogadják be az új dolgokat az emberek.
De be lehetne próbálkozni a gimikben is, csak attól félek, hogy ott mag az igazgató, meg a tanár beenged, de a fiatalabbakat, ott szintén nem fogja érdekelni. Mint ahogy te is mondtad, valaki nem olyan beállítottságú.
És mondom a legerősebb okom hogy miért nem tartok előadást, mert egyetemre járok, és nem tudok hétközben itthon lenni. De gondolom mindenki hasonlóan van, csak más a munka miatt. Vagy egyéb elfoglaltság. Mert az egyetemi népszerűsítés azért kézenfekvő, mert az egyetem tőlem 5percre van, ezért, gyakorlatilag, bármikor bemehetek.